2777
2789
عنوان

من یک خیاطم

3630 بازدید | 63 پست

سلام دوستان من خیاطی بلدم تعریف از خود نباشه کارمم خوبه یعنی خیلی رو نکات تمیز دوزی دقت دارم دلم میخواد توخونه کار کنم که هم سرگرم بشم هم یه کمک خرج داشته باشم.اما نمیدونم از کجا باید شروع کنم و چطور تبلیغ کنم و مشتری جذب کنم اگه کسی دراین زمینه تجربه داره راهنماییم کنه لطفاً ممنون میشم

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار

همینجا نمونه کارات رو بذار بهت سفارش بدیم خب

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای چند نفر دوست و آشنا بدوز برات تبلیغ میکنن یا همسایه. فقط لطفا رودربایستی نکن و تخفیف نده. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

دنبال سرویس اشپزخونه روبگیر پولشم خوبه زیادم سخت نیس

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

تو مغازه های اطراف کاغذ چاپ کن بگو تبلیغ کنن برات، مسجد محل برو به خانمها بگو، به همسایه ها، تو مغازه پارچه فروشی برو  بگو هر کی پارچه خرید این کاغذو بدید بهش، یا بچسبون به مغازه اش، همه ببینند، آدرس و تلفن و قیمت هم بده

عکس کاراتو بزار

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

منم خیاطم و تو خونه خیاطی میکنم.برا چند نفر اشنا خیاطی کن کار خوبتون خودش تبلیغه،من تا حالا به یه نفر هم نگفتم خیاطی میکنم اما خداروشکر همیشه برام کار اوردن،تو تن بقیه دیدن....دو سه ساله خیاطی میکنم