2777
2789
عنوان

من یک خیاطم

| مشاهده متن کامل بحث + 3635 بازدید | 63 پست
کاش اینجا بودی بهت نیاز دارم زیاد کدوم شهری

شهرری

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما برا کارتون ارزش قائل بشین،مثل اوایل کار من نباشین تعارف میکردم برا پول گرفتن یا ارزون میگفتم...الان اندازه زحمتم پول میگیرم.اصلا به این فکر نکنین مشتری کم میشه،اتفاقا وقتی کم بگیری کسی برا کارتون ارزش قائل نمیشه

کاش اینجا بودی بهت نیاز دارم زیاد کدوم شهری

شهرری 

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار
اما برا کارتون ارزش قائل بشین،مثل اوایل کار من نباشین تعارف میکردم برا پول گرفتن یا ارزون میگفتم...ا ...

آره موافقم باهات مربیمونم همینو میگفت

من یه سوال دارم میشه جواب بدی؟

بفرمایید اگه بلد باشم جواب میدم

ی تابلو کوچیک نصب کن دم در مشتری اول بیاد کارتو ببینه پسند کنه دیگه استارتو زدی فقط بقول دوستمون ت ...

نمیشه تابلو یا بنر بزنم چون مجوز ندارم میان درخونمو پلمپ میکنن

نمیشه تابلو یا بنر بزنم چون مجوز ندارم میان درخونمو پلمپ میکنن

خب برو مجوز بگیر

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
جنس جودن یعنی چی؟؟خوبه؟؟

اما فکرکنم یه کم کش داره و بافتش حالت مربع های ریز فرورفته