سلام دوستان من خیاطی بلدم تعریف از خود نباشه کارمم خوبه یعنی خیلی رو نکات تمیز دوزی دقت دارم دلم میخواد توخونه کار کنم که هم سرگرم بشم هم یه کمک خرج داشته باشم.اما نمیدونم از کجا باید شروع کنم و چطور تبلیغ کنم و مشتری جذب کنم اگه کسی دراین زمینه تجربه داره راهنماییم کنه لطفاً ممنون میشم
Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار
این مانتویی که عکس فرستادم رو میخوام بدوزم. الگو رو کشیدم ولی سر پنس زیر سینه درگیرم.به نظرت بهتر چه کاری کنم؟الگو رو رگالی(بدون پنس کنم؟یا؟)
Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار
این مانتویی که عکس فرستادم رو میخوام بدوزم. الگو رو کشیدم ولی سر پنس زیر سینه درگیرم.به نظرت بهتر چه ...
من بودم پنس زیر سینه میرفتم،یه طرف که دقیقا خط برشه روی سینس که پیلی ها بهش وصل میشه پنس از اونجا رد میشه،طرف دیگه هم یه پنس زیر خط کف حلقس دیگه دیده نمیشه اصلا