2777
2789
عنوان

من یک خیاطم

| مشاهده متن کامل بحث + 3637 بازدید | 63 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید حجم عکستون زیاده

شاید یه مرحله رو اشتباه میرم.میشه بهم بگی تو قسمت نام و هشتک و اینا چی میزنی؟

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار
پیج اینستا بزن.ما فالوت میکنیم.قبمت خوب بگی خودم مشتریتم

قربونت عزیزی

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار
چیزی که میخوام رو سرچ میکنم....هشتک و هیچی نمیزنم

زهرا جان چندتا عکس که فعلا تو گوشیم داشتم رو فرستادم.از تن خورش عکس ندارم بعضی هاشم که فعلا تو گوشیم عکس نیست

زهرا جان چندتا عکس که فعلا تو گوشیم داشتم رو فرستادم.از تن خورش عکس ندارم بعضی هاشم که فعلا تو گوشیم ...

خیلی کارتون تمیزه.حتتما پیگیر بشین برا بیرون بدوزین بهتون انگیزه میده پول دراوردن

خیلی کارتون تمیزه.حتتما پیگیر بشین برا بیرون بدوزین بهتون انگیزه میده پول دراوردن

سلام زهرا جان میشه لطفاً بیای یه سوال خیاطی بپرسم؟