2777
2789
عنوان

ازدواجم😓😥

878 بازدید | 68 پست

توروخدا برام دعا کنید که ازدواج کنم 😥😓

دلم گرفته خیلی دارم دعا میکنم ازدواج کنم الان نزدیک به سه ساله مداوم دعا میکنم برای جور شدن ازدواجم 😓

دعا کنید تا محرم نامزد کنم واقعا دلم نمیخواد این محرم هم تنها برم هیئت دلم میخواد کسیو تو زندگیم داشته باشم

برام دعا کنید خوشبخت بشم

و مرد سالم و صالحی گیرم بیاد 💔

برای بدست آوردن سن واقعیم منهای 37کن. آقای محترم به خانم ها درخواست نمیدهدباتشکر از آقایون محترم

نمازجعفرطیارهمراه بادعای زادالعمادبخونین چندروزاول سخته ولی بعدعادتت میشه رد خورنداره بزن توگوگل بخون ان شاالله بزودی عروس بشی 🥰

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عشقم کسی با دعای دیگران ازدواج نمیکنه که چرا انقدر اذیت میکنی خودتو که ازدواج نکردیبعدشم با تو خونه ...

24ساعته بیرونم

برای بدست آوردن سن واقعیم منهای 37کن. آقای محترم به خانم ها درخواست نمیدهدباتشکر از آقایون محترم

نمازجعفرطیارهمراه بادعای زادالعمادبخونین چندروزاول سخته ولی بعدعادتت میشه رد خورنداره بزن توگوگل بخ ...

ااینم امتحان میکنم چشم ممنونم

آمادگی ازدواج داری ؟ یا فقط دلت یه پارتنر میخواد

ففقط ازدواج

تاحالا دوست پسر و فلان نداشتم دلمم نمیخواد داشته باشم

کلا یک جوری ام که طرف از چند کیلو متری منو ببینه میفهمه اهل دوستی نیستم

دقیقا شرایطتتون مثل منهمنم هرچی تلاش میکنم واقعا کسی پیدا نمیشه الان دیگه افسردگی گرفتم

ان شالله خوشبخت بشید

شما مرد هستید دستتون بازه