2821
2789
عنوان

ازدواجم😓😥

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 68 پست
عشقم کسی با دعای دیگران ازدواج نمیکنه که چرا انقدر اذیت میکنی خودتو که ازدواج نکردیبعدشم با تو خونه ...

اصلا این حرف رو قبول ندارم دخترخاله من سر کارنامه وفوق لیسانس داره چهل وشیش سالشه ومجرده

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

حالا شما چقدر برای شوهر کردن عجله دارید

به شما ارتباطی داره؟

به تاریخ ۱۴۰۵/۱/۲۴، خدایا خودت هرچه زودتر منو به عشقم برسون، خدایا تو شاهدی که از بچگی هیچکس رو جز تو نداشتم، تنها دار و ندار و امید زندگی من تو بودی، تو شب های بی کسی، تو روزایی که از شدت فشارها جون میدادم، دست من و تو یک لحظه از هم جدا نشد، خدایا هرچی که ازت خواستم رو بهم دادی هیچ وقت نا امیدم نکردی، این بار هم بزرگترین آرزوی زندگیم رو بده، زودتر با عشقم عقد کنم بیام تو امضام تاریخ عقدم رو اضافه کنم، خدای من، همینجا به همه میگم مطمئن باشین خدا حاجت منو میده چون به خودش توکل کردم و امید کامل دارم، یه وقت جلوی مردم خجالت زده م نکنیا خدا جونم، نذاری حسرت به دل بمونم 🥺 خدایا، معبود من، سپردم به خودت و دیگه مطمئنم که جور میشه، رزق ازدواج منو برسون ای خدای رزاق ❤️💫

اانشالله به حاجت دلت برسی عزیزم

همچنین شما عزیزدلم ❤️

به تاریخ ۱۴۰۵/۱/۲۴، خدایا خودت هرچه زودتر منو به عشقم برسون، خدایا تو شاهدی که از بچگی هیچکس رو جز تو نداشتم، تنها دار و ندار و امید زندگی من تو بودی، تو شب های بی کسی، تو روزایی که از شدت فشارها جون میدادم، دست من و تو یک لحظه از هم جدا نشد، خدایا هرچی که ازت خواستم رو بهم دادی هیچ وقت نا امیدم نکردی، این بار هم بزرگترین آرزوی زندگیم رو بده، زودتر با عشقم عقد کنم بیام تو امضام تاریخ عقدم رو اضافه کنم، خدای من، همینجا به همه میگم مطمئن باشین خدا حاجت منو میده چون به خودش توکل کردم و امید کامل دارم، یه وقت جلوی مردم خجالت زده م نکنیا خدا جونم، نذاری حسرت به دل بمونم 🥺 خدایا، معبود من، سپردم به خودت و دیگه مطمئنم که جور میشه، رزق ازدواج منو برسون ای خدای رزاق ❤️💫

اصلا این حرف رو قبول ندارم دخترخاله من سر کارنامه وفوق لیسانس داره چهل وشیش سالشه ومجرده

شاید خودش نخواسته ازدواج کنه هیچوقت این احتمال رودر نظر نمیگیری که همه دخترا بزرگترین آرزوشون شوهر کردن نیست؟

خود من بزرگترین آؤزوم این بود تا باد مجرد و پولدار باشم ولی وسطاش عاشق شدم مسیر عوض شد وگرنه تا 32 سالگیم داشتم عشق میکردم با مجردیم

البته دخترخالم حسرت خواستگار معمولی داشت ولی همونم نداشت

دختر خاله ات قدر خودشو نمیدونه وگرنه ازدواج کردن خیلی ام دست آورد بزرگ و قابل تقدیری نیست اتفاقا سخته و مسئولیتاش انقدر سنگینه یه وقتایی گریه ام میگیره به عمقش فکر میکنم

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز