2777
2789
عنوان

ازدواجم😓😥

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 68 پست
واقعا اینجوری که فکر میکنید نیست واسه مردا سخت تره چون اون چیزی که میخوان پیدا نمیشه ، اگه هم بشه طر ...

شما شرایط مالی استیبل

بلوغ کامل احساسی و منطقی

تفکر مستقل از خانواده

شجاعت نه گفتن به مامان

طرز فکر استراتژیک

اخلاق خوب

محترم بودن

بلد بودن طرز رفتار با خانم

در آخر شخصا به نظرم مرد نباید خوشگل باشه ولی تیپ خوب

اینارو داشته باشه هیچ دختری بهت نه نمیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعا میکنم به حق پاکی حضرت فاطمه همین هفته یه خواستگار خوب برات بیاد گلم☺️❤️خانواده دار،شجاع،جسور،سال ...

ققربونت برم عزیزم ممنونم

حالا هیکلی و چهار شونه هم نبود مشکلی نداره😅

مهم مردو نگی شه

برای بدست آوردن سن واقعیم منهای 37کن. آقای محترم به خانم ها درخواست نمیدهدباتشکر از آقایون محترم

عین منی

به حق این روز عزیز دوتامون حاجت روا شیم 🤲💚

به تاریخ ۱۴۰۵/۱/۲۴، خدایا خودت هرچه زودتر منو به عشقم برسون، خدایا تو شاهدی که از بچگی هیچکس رو جز تو نداشتم، تنها دار و ندار و امید زندگی من تو بودی، تو شب های بی کسی، تو روزایی که از شدت فشارها جون میدادم، دست من و تو یک لحظه از هم جدا نشد، خدایا هرچی که ازت خواستم رو بهم دادی هیچ وقت نا امیدم نکردی، این بار هم بزرگترین آرزوی زندگیم رو بده، زودتر با عشقم عقد کنم بیام تو امضام تاریخ عقدم رو اضافه کنم، خدای من، همینجا به همه میگم مطمئن باشین خدا حاجت منو میده چون به خودش توکل کردم و امید کامل دارم، یه وقت جلوی مردم خجالت زده م نکنیا خدا جونم، نذاری حسرت به دل بمونم 🥺 خدایا، معبود من، سپردم به خودت و دیگه مطمئنم که جور میشه، رزق ازدواج منو برسون ای خدای رزاق ❤️💫 و خدای مهربون لطفش رو شامل حالم کرد و من تاریخ 1405/6/8 عقد کردم 💍❤️

چشمت پرنوران شاالله که شمام نتیجه بگیری بیای خبرعرروس شدنتوبدی😍

خخدا از دهنت بشنوه یعنی میشه،😃😄

برای بدست آوردن سن واقعیم منهای 37کن. آقای محترم به خانم ها درخواست نمیدهدباتشکر از آقایون محترم

عین منیبه حق این روز عزیز دوتامون حاجت روا شیم 🤲💚

اان شالله تا قبل محرم ان شالله

خدا یا بخواه برامون