2821
2789
عنوان

ازدواجم😓😥

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 51 پست
نه منظور بیرون خرید ،حرم و اینجور جاها اکثرا چادر گاهی کت و شلوار زیاد به خودم نمیرسمتاحالا کسی پیشن ...

الهی عزیزممم

جرا به خودت نمیرسی خیلی تاثیر داره هم توی روحیه و اعتماد به نفست هم انرژی کهدیگران ازت میگیرن

نمیگم آرایش فلان و چلان کن ولی اگر محجب هستی مثلا همیشه ابروهات تمیز باشه رنگ آستین مانتوت با مغنعه یا روسریت یکی باشه

رسیدگی که فقط آرایش نیست خوش رو و خوش اخلاق بودن خیلی تاثیر توی جذب داره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واقعا اینجوری که فکر میکنید نیست واسه مردا سخت تره چون اون چیزی که میخوان پیدا نمیشه ، اگه هم بشه طر ...

حالا به هر حال شما مرداد حق انتخاب دارید و میتونید دست روی هر دختری بذارید ولی ما چی ؟

سلام هر روز بخونیم؟ تجریه دارید؟

سلام نوشته بود۴۰ روزمن. دوتا۱۷ روزخوندم خواستتگاراولی نشد دومی روشدوالان چندروزعقدم

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

بباشه عزیزم اینم انجام میدم

انشاالله سالم ،خوشبخت و عاقبت به خیر بشی عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿

صلوات نذر کن ،مثلا بگو ۱۰۰۰ صلوات نذر میکنم و شروع کن به خوندن .

بعدشم پسر ریخته ولی مردی که واقعا خوب باشه کمه ،یا چشم چرونن یا خرو نفهم

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

نه منظور بیرون خرید ،حرم و اینجور جاها اکثرا چادر گاهی کت و شلوار زیاد به خودم نمیرسمتاحالا کسی پیشن ...

خب چرا به خودت نمیرسی ،بزنم تو دهنت ؟؟

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

دعا میکنم به حق پاکی حضرت فاطمه همین هفته یه خواستگار خوب برات بیاد گلم☺️❤️

خانواده دار،شجاع،جسور،سالم،پاک،باشرافت،نجیب،محترم،خوش صحبت،ثروتمند،قد بلند،ورزشکار،هیکلی،چال گونه دار

هرروز برات گل بخره

روزی هزااار بار قربون صدقت بره

خلاصه یه چی که باب میلته😂✌🏻

پس قلب خواهد شکست اما با این حال،هنوز خواهد تپید...🦋