در میان هیاهوی بی پایان این جهان،من هنوز به ارامش یک شب ساکت، به نورماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد،پناه می برم. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد،اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌙🪽:)))))
وای باز یادم رفت مهیارو دان کنم🫠🫠🫠😂مرسی گلممم ک اومدی و پیشنهاد دادی دان مبکنم حتما😍😍😍
خواهش میکنم فدات خودم مهیار رو خواننده مورد علاقم میدونم بیشتر آهنگاشو دارم ترکیبش با شایع خداستتتتت
England and Iran ❤️🇬🇧 I love you Manchester city 🩵🇬🇧I love you Alexander my love ❤️🫂 Jesus the savior of the world ❤️✝️ basketball ❤️👸🏻 Starry Night 💜💙🩵🌌 I love you Celine. Samantha and Sam my children 💞🫂Bandar Anzali and Langerud🩵⛵⚓🤍Men are not allowed to enter!!!!!! Happy soul my dear Father 😭⚰️🖤✝️. نرها مرد های گرامی درخواست ندین ورود شما ممنوعه به انگلیسی گفتم انگار متوجه نشدین امیدوارم الان متوجه بشین !!!!!!!!!!
اصلا فوق العادن جفتشون آهنگ برو خونه رو با هیدن خوندن ترکوند واقعا
England and Iran ❤️🇬🇧 I love you Manchester city 🩵🇬🇧I love you Alexander my love ❤️🫂 Jesus the savior of the world ❤️✝️ basketball ❤️👸🏻 Starry Night 💜💙🩵🌌 I love you Celine. Samantha and Sam my children 💞🫂Bandar Anzali and Langerud🩵⛵⚓🤍Men are not allowed to enter!!!!!! Happy soul my dear Father 😭⚰️🖤✝️. نرها مرد های گرامی درخواست ندین ورود شما ممنوعه به انگلیسی گفتم انگار متوجه نشدین امیدوارم الان متوجه بشین !!!!!!!!!!