2821
2789
عنوان

بیایدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 293 پست

حالا ک کارتو شده پر از نیرنگ و ریا

حالا ک دل تو شده فرسنگ و دور از خدا

به من نگو دوست دارم💔

هعیییی

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔ی دختری مثل من عاشق بی قراره ی پسری مثل تو قشنگتر از ستاره🥲❤لالای لای

حالا ک کارتو شده پر از نیرنگ و ریاحالا ک دل تو شده فرسنگ و دور از خدابه من نگو دوست دارم💔هعیییی

هیییی💔💔سیسی از کیه؟

اهنگ ارمین زارعی نوستالژیکم گوش کن🥺

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..خردادیم صبورم..اما وقتی قاتی میکنم هیچکس حریفمنمیشه..🗿🚬

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیییی💔💔سیسی از کیه؟اهنگ ارمین زارعی نوستالژیکم گوش کن🥺

واقعا نمیدونی از کیه عشقم

خیلی معروفه فکر نکردم کسی نشناسه این اهنگو

از داریوشه اهنگاش خیلی خفنن

خیلی غمگین و حس خوبی میده به ادم

حتما این اهنگو گوش بکن اصلا عشقههه

آرمین زارعی خیلی باحاله ولی فقط اون اهنگشو

دوسدارم ک میگه دیگه خستم از خاطرات موندگارت

یبار گوشش کردم پسر عموم مسخرم کرد گفت اینا چیه

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔ی دختری مثل من عاشق بی قراره ی پسری مثل تو قشنگتر از ستاره🥲❤لالای لای

واقعا نمیدونی از کیه عشقمخیلی معروفه فکر نکردم کسی نشناسه این اهنگواز داریوشه اهنگاش خیلی خفننخیلی غ ...

عههه داریوش تا حالا نشده دان کنم باورت میشه

خخخ بجاش پسر خالم همیشششهههه داریوش گوش میده میگم اینا چین گوش میدی میگه کسی ک داریوش گوش میده توی دلش ی غم بزرگ هست🫠🫠🫠اخه ی عشقی داشت ک نشد بهش برسه هنوز ب دلش مونده بااینکه الان پسر بزرگش ۲۰ سالشه هییی💔

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..خردادیم صبورم..اما وقتی قاتی میکنم هیچکس حریفمنمیشه..🗿🚬

عههه داریوش تا حالا نشده دان کنم باورت میشه خخخ بجاش پسر خالم همیشششهههه داریوش گوش میده میگم اینا چ ...

اخی بدبخت زنش اگه به فکر عشقشه

خیلی حس بدیه

البته من با اینکه حالم خوبه داریوش گوش میکنم

اخی بدبخت زنش اگه به فکر عشقشهخیلی حس بدیهالبته من با اینکه حالم خوبه داریوش گوش میکنم

اره خیلی شرایط سختیه

خانمش بجا اینکه یکاری کنه ک ک شوهرش فکرش سمتش نره بدتر کاری کرد ک فقط پسرخالم دورتر شد ازش

چندباری خواستن جداشن اما بزرگترا نذاشتن🫠

اره خیلی شرایط سختیه خانمش بجا اینکه یکاری کنه ک ک شوهرش فکرش سمتش نره بدتر کاری کرد ک فقط پسرخالم د ...

چیبگم خدا کمکش کنه💔