2777
2789
عنوان

بیایدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 293 پست

حالا ک کارتو شده پر از نیرنگ و ریا

حالا ک دل تو شده فرسنگ و دور از خدا

به من نگو دوست دارم💔

هعیییی

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم

حالا ک کارتو شده پر از نیرنگ و ریاحالا ک دل تو شده فرسنگ و دور از خدابه من نگو دوست دارم💔هعیییی

هیییی💔💔سیسی از کیه؟

اهنگ ارمین زارعی نوستالژیکم گوش کن🥺

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیییی💔💔سیسی از کیه؟اهنگ ارمین زارعی نوستالژیکم گوش کن🥺

واقعا نمیدونی از کیه عشقم

خیلی معروفه فکر نکردم کسی نشناسه این اهنگو

از داریوشه اهنگاش خیلی خفنن

خیلی غمگین و حس خوبی میده به ادم

حتما این اهنگو گوش بکن اصلا عشقههه

آرمین زارعی خیلی باحاله ولی فقط اون اهنگشو

دوسدارم ک میگه دیگه خستم از خاطرات موندگارت

یبار گوشش کردم پسر عموم مسخرم کرد گفت اینا چیه

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم

واقعا نمیدونی از کیه عشقمخیلی معروفه فکر نکردم کسی نشناسه این اهنگواز داریوشه اهنگاش خیلی خفننخیلی غ ...

عههه داریوش تا حالا نشده دان کنم باورت میشه

خخخ بجاش پسر خالم همیشششهههه داریوش گوش میده میگم اینا چین گوش میدی میگه کسی ک داریوش گوش میده توی دلش ی غم بزرگ هست🫠🫠🫠اخه ی عشقی داشت ک نشد بهش برسه هنوز ب دلش مونده بااینکه الان پسر بزرگش ۲۰ سالشه هییی💔

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

عههه داریوش تا حالا نشده دان کنم باورت میشه خخخ بجاش پسر خالم همیشششهههه داریوش گوش میده میگم اینا چ ...

اخی بدبخت زنش اگه به فکر عشقشه

خیلی حس بدیه

البته من با اینکه حالم خوبه داریوش گوش میکنم

اخی بدبخت زنش اگه به فکر عشقشهخیلی حس بدیهالبته من با اینکه حالم خوبه داریوش گوش میکنم

اره خیلی شرایط سختیه

خانمش بجا اینکه یکاری کنه ک ک شوهرش فکرش سمتش نره بدتر کاری کرد ک فقط پسرخالم دورتر شد ازش

چندباری خواستن جداشن اما بزرگترا نذاشتن🫠

اره خیلی شرایط سختیه خانمش بجا اینکه یکاری کنه ک ک شوهرش فکرش سمتش نره بدتر کاری کرد ک فقط پسرخالم د ...

چیبگم خدا کمکش کنه💔