2821
2789
عنوان

بیایدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 229 پست
آهنگ ستاره شادمهر عقیلی فقط باش . برو خونه از مهیار دریا گرشا رضایی

وای باز یادم رفت مهیارو دان کنم🫠🫠🫠😂

مرسی گلممم ک اومدی و پیشنهاد دادی دان مبکنم حتما😍😍😍

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..خردادیم صبورم..اما وقتی قاتی میکنم هیچکس حریفمنمیشه..🗿🚬

تقدیر شادمهر

یه وقتایی میشینم با خودم فکر میکنم من از کی اینقدر ساکت شدم... از کی یاد گرفتم کمتر حرف بزنم، کمتر توقع داشته باشم کمتر دلمو نشون بدم. انگار یه جایی از مسیر زندگی، یه چیزی توی من آروم شکست، نه با یه اتفاق بزرگ، با یه عالمه چیز کوچیک که جمع شدن و من فقط نگاشون کردم و هیچی نگفتم.گاهی دلم برای اون خودم تنگ میشه همون آدمی که ساده تر میخندید، راحتتر اعتماد میکرد و فکر میکرد همه چیز همون طوریه که نشون میدن🖤🥀🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملکه این امید نکبت گوشی خودشو شکونده گوشی منو برد این گوشی معلوم نیس چیه بس قدیمیه ..ادما کفری میکنه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..خردادیم صبورم..اما وقتی قاتی میکنم هیچکس حریفمنمیشه..🗿🚬

دیگه دوستم نداری افشین،،،،، خاطرس واسم. منو تو آغوشت بگیر از شادمهر

اخخخ اهنگ شادمهرررررررر هیییی من با این اهنگ خاطره دارم🥺🥺🥺🥺

وای باز یادم رفت مهیارو دان کنم🫠🫠🫠😂مرسی گلممم ک اومدی و پیشنهاد دادی دان مبکنم حتما😍😍😍

خواهش میکنم فدات خودم مهیار رو خواننده مورد علاقم میدونم بیشتر آهنگاشو دارم ترکیبش با شایع خداستتتتت

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهش میکنم فدات خودم مهیار رو خواننده مورد علاقم میدونم بیشتر آهنگاشو دارم ترکیبش با شایع خداستتتت ...

شایع ک واقعااا عالیهههه🥰🥰🥰

همش اهوازی گوش میدممتوجه نمیشید🚶

به بهههههه سارا خانومممم خوش اومدی صفا اوردی🥰🥰😍😍😍😍اهوازیم خوبه خب 🥰🥰

اصلا فوق العادن جفتشون آهنگ برو خونه رو با هیدن خوندن ترکوند واقعا

واای من عقبمم چراا اه😂😂

قربونتتت مرسی نازی جون🩷یس😁

عزیزمییی مهربونممم فدای توشم😍😍🥰

همیشه بیا خوشحال میشم😍😍😍