2777
2789
عنوان

یسوال بد

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 71 پست
حتما شما هم زیاده روی میکنید در. شستشو البته اگر چند. روز. ادامه داره دکتر. برید 

ببخشید اینو میگم ولی اطرافش زخم شده انگار خشکی زده باشه بعد زخم بشه داخلش هم خارش جزیی داره چن روز پیش عسل تزریق کردم خیلی سوخت بعد شستم وکرم زدم خوب بود ولی بازم همونطوری شده

من باید تو کنکورم موفق شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم راه خونگی اینه که عنبرنسا دود کنی دودش رو بدی. عسل بزنی عالیه.. یه مدت دامن بپوش بدون لباس زیر ...

عسل امتحان کردم یه روز خوب بود فقط یبار استفاده کردم

وای چه بد نمیتونم برم دکتر اصلا فعلا شرایطش نیس برام

شورت با دست بشور بزار افتاب خشك شه ، واژنتم خشك نگه دار ، تا شورت ترشح داشت عوض كن ، شورت نخي بپوش نو باشه بهتره ولي قبلش بشورش بزار تو افتاب، أصلا خودت نخارون، إز داروخونه ژل شستشو بگير به خانم داروخونه بگو مشكلت بهت ژل بده

عزیزم تو اینترنت سرچ کن و از راههای خونگی استفاده کن! من شنیدم خود این دستمالهای توالت غیر استاندارد ...

اصن دستمال خیلی ضرر داره ...خصوصا اینکه داخل دستشویی ام باشه تمام میکروب هارو میگیره حتا بخار مدفوع و ادرار ببخشین البته

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘

بنظرم اصلا تو سرکه نشین ...سرکه واسه ی نوع عفونت خوبه واسه ینوع دیگ تشدیدش میکنه من خودم برام این مسئله پیش اومد و واقعا خیلی اذیتم کرد

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
ببخشید اینو میگم ولی اطرافش زخم شده انگار خشکی زده باشه بعد زخم بشه داخلش هم خارش جزیی داره چن روز پ ...

نمیدونم عزیزم ولی لباس زیراتو اطو. کن تند تند. عوض کن اصلا نزار. مرطوب بشه اگر میتونی چند ساعت در. روز لباس زیر. نپوش وقتی خودتو. خشک میکنی از جلو. به عقب دستمال بکش اینا رو میدونم بقیه راهمارها رو پیشنهاد نمیکنم چون خیچ وقت امتحان نکردم و. نمیدونم چقد. بهداشتیه عسل و سیر. و این جور. چیزا

دوست عزیزم اگر با عقیده من مخالفی و کامنتم رو نمیپسندی حق با شماست 😉  
والله اینها هم قر و فر بیخودیه! سعی کن شرت نخی بپوشی و خشک باشه! یک وقتهایی هم تو خونه با دامن بلند ...

تا حالا شلوار گشاد یا دامن نپوشیدم فقط ساپورت اره باید شورت نخی ولباس گشاد بپوشم تازگسا خیلی اذیتم میکنه ممکنه از شوهرم بهم سرایت کرده باشه؟

نمیدونم عزیزم ولی لباس زیراتو اطو. کن تند تند. عوض کن اصلا نزار. مرطوب بشه اگر میتونی چند ساعت در. ر ...

بله حرفاتون درسته متاسفانه من خیلی رعایت نکردم انگاری  هیچ وقت بدون شورت نبودم همیشه هم با ساپورت توخونه