2777
2789
عنوان

یسوال بد

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 71 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها متاسفانه شرایطش برام جور نیس که برم اگه میشه راه حل خونگی بگین

آب و سرکه سفید بریز تو تشت و بشین توش هر روز یا اینکه هر دفعه خودتو با ابو سرکه بشور

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)
باید. برید. دکتر عزیزم تجربه مشابه داشتم با دارو. خوب. شد. علتش هم این بود که زیادی صابون استفاده می ...

منم  نمیذارم کف بره داخل ولی وقتی شست وشو دادم اطرافشو اینطوری شدم

من باید تو کنکورم موفق شم

برو پیش دکتر زنان اما فعلا علل الحساب قرص مترونیدازول ۲۵۰ بگیر هر ۸ساعت دوتاشو بخور تو اب نمک ب مدت ۱۰تا۱۵ دقه بشین شلوار گشاد بپوش

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
منم  نمیذارم کف بره داخل ولی وقتی شست وشو دادم اطرافشو اینطوری شدم

حتما شما هم زیاده روی میکنید در. شستشو البته اگر چند. روز. ادامه داره دکتر. برید 

دوست عزیزم اگر با عقیده من مخالفی و کامنتم رو نمیپسندی حق با شماست 😉  

🔴#داروهای #خانگی فوق العاده برای #درمان #سوزش و #خارش #واژن (دستگاه تناسلی زنان)

🍯 عسل :

🔷عسل محلی درمان موثر دیگری برای درمان خارش واژن می باشد. #عسل دارای خواص ضد قارچی و ضد باکتریای بوده و کمک می کند که از شر عفونت های میکروبی دردسر ساز خلاص شوید.

✅نحوه استفاده:🔰

✍ عسل محلی را همانند پماد بر روی ناحیه آسیب دیده بمالید. بعد از 30 دقیقه آن را شست و شو داده و 🛀🏿حمام آب گرم بگیرید. حداقل روزی دو مرتبه تا زمان بهبودی این کار را تکرار کنید.

👌 همچنین می توانید روزی 2 مرتبه، 1 تا 2 قاشق غذاخوری عسل محلی را با یک لیوان آب گرم بنوشید.

┅┅❅❈❅┅┅

عزیزم راه خونگی اینه که عنبرنسا دود کنی دودش رو بدی. عسل بزنی عالیه.. یه مدت دامن بپوش بدون لباس زیر. دستشویی اصلا اصلا از آب گرم استفاده نکن. بعد با دستمال نخی تمیییز خشک کن.

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  
مرسی

خاهش عزیز...اگ رفتی داروخانه قرص داکسی سایکیلینم بخر ۱۲ساعتیه خیلی خوبه دیگ ک پماد کلوتریمازولم بزن

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘