2777
2789
عنوان

جذب معشوق

286 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها توروخدا اگر میتونین کمکم کنید من یکیو خیلی دوست دارم ارتباطمون تا الان خیلی رسمی بود تقریبا همکاریم ولی واقعا دارم دیوونه میشم میخوام که یکم مهرم به دلش بیوفته این حس پاکی ک دارمو بفهمه خوشش بیاد دعاهای قرآنی نمیشناسین که نتیجه دادع باشه؟ نمیخام سراغ راه های شیطانی برم به قرآن و دعاهای اماما خیلی اعتقاد دارم توروخدا اگ میتونین کمکم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوره مزمل ذکر یا ودود

مرد نی نی سایتی منو ریپ نزنه و تاپیک من نیاد🔪من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

عشق یکطرفه پایان خوبی نداره ها

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

سلام

هفته ای ۲ یا ۳ بار براش غذا درست کنن ببر.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

فقط سوره بقره رو بخون فوت کن بهش ببینیم چی میشه🤪😂

با دعادقرانی آخه کی عاشق شده که این دومیش باشه پسره باید خودش بخاد که اونم کلا پسرا خیلی پرنسس شدن😒

درخواست نده نر حرومزاده

اصلاااااا دع.ا نگیر اصلااااااا

دع.ا دع.اس چه قرانی چه شیطانی

دوست داری یکی خودتو با دعا جذب کنه؟تا کی میخوای با اون دعا جذب نگرش داری؟

عزیرم محبت کن شاید محبت جوابگو بود خودخواه نباش شاید اون اقا اصلا کسیو دوس داشته باشه