سلام بچه ها من وزنم ۷۰کیلو شده میخام از امروز رژیم کتو ژنیک رو شروع کردم کسی تجربه ای داره میخام 50کیلو بشم واقعا اعتماد بنفسمو از دست دادم همه مسخرم میکنن .باردار نمیشم برای تنبلی تخمدان همش باید حرف بشنومو ترحم دیگران رو ببینم
مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک🪽 چند روزی قفسی ساخته ام از بدنم 🕊️
مصرف کربوهیدرات روزانه در حد ۵۰ گرم برای جلوگیری از ضعف شدید و بی حال شدن
آدمای سختی دیده قطعات به هم چسبیده ای از فولاد آب دیده هستند که واکنش ملایمی در مقابل حرارت داغ کوره از خودشون نشون میدن و نه خیلی گداخته ان و نه خیلی سرد::::نقطه ی تعادل
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
آره جواب میده.ولی نخوردن آب در زمان فستینگ مثل روزه اثر لاغری رو سه برابر میکنه
بعدم سه برابر پوستت چروک میشه و موهات میریزه و شبیه زامبی میشی
آدمای سختی دیده قطعات به هم چسبیده ای از فولاد آب دیده هستند که واکنش ملایمی در مقابل حرارت داغ کوره از خودشون نشون میدن و نه خیلی گداخته ان و نه خیلی سرد::::نقطه ی تعادل
بعدم سه برابر پوستت چروک میشه و موهات میریزه و شبیه زامبی میشی
دوست عزیز، بیاید وقتی داریم به دیگران توصیه ای می کنیم آگاهانه باشه و بر اساس حدث و گمان پیش نریم. رژیم کیتوجنیک به این نمی گن که یک سری غذاهای خاص مثل ماست و فلان غذا رو بخوریم. این یک سبک زندگی با قانون های مشخص.
اینا رو برای استارتر می گم: در واقع هدف در رژیم کیتوجنیک اینه که منبع تغذیه بدن رو از گلوکز توی خون به ماده ای بنام "کیتون" تغییر بدیم، در رژیم کیتوجنیک باید 1/4 غذای روزانه چربی باشه، این باعث میشه که: 1. شخص بخاطر فاصله انداختن یا حذف وعده های غذایی (که جزیی اساسی از این رژیم هست) دیگه احساس گرسنگی نکنه. 2. با تجزیه چربی آب مورد نیاز بدن تامین بشه. به همین خاطر اگه آب خورده نشه بدن از چربی مصرف شده و ذخیره شده استفاده می کنه. پس اینکه ایشون می گن زامبی میشه شخص (در صورت اجرای صحیح رژیم) اصلا صحت نداره. من خودم اکثر روزهای سال رو روزه هستم و در سلامتی کامل به سر می برم خدا رو شکر :-)
دقت کنیم که در این جایگاه نظر من یا شخص دیگه ای مهم نیست، مهم اینه که از نظر علمی و پژوهشی چه چیزی اثبات شده هست Let's talk scientifically