سلام دوستان میخوام یه کمکی ازتون بگیرم شایدم نیاز به دردودل
منو شوهرم سه ساله یاهم زندگی میکنیم دوسالم نامزد بودیم قبلش دوماه دوست بودیم ما خیلی عاشقانه و خوب شروع کردیم اما از اول متوجه یه مشکلی شدم اونم اینه که شوهرم خجالت میکشه ازم از لحاظ ج ن س ی و یه سری مشکلات دیگه
قدر لحظه هامون بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خیلییییییی حرف زدم ب سبکای مختلف به هر روشی که بگی اما اصبا مشکل اینه اینطوری بزرگ شده تو خانواده اشون مادرشون بی روسری پیششون نبوده خواهرشون باسارافونه مثلا منظورم اینه سفت و سختن
قدر لحظه هامون بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
خیلییییییی حرف زدم ب سبکای مختلف به هر روشی که بگی اما اصبا مشکل اینه اینطوری بزرگ شده تو خانواده اش ...
زناي قديمي خيلياشون اينمدلي بودن،، جلوي محارمشونم روسري داشتن و لباس خيلي پوشيده، اما دليل نميشه كه پسراشون تو رابطه جن سي، مشكل پيدا كنن،، مطمئنا مشكل چيز ديگه ست
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اها خب تو باید هر روز جلوش کم لباس و بی لباس بگردی تا واسش عادی تر بشه
بخدا از اول تلاشمو کردم اما اصلا مثل یخه اگه یه سالم محل ندم و بخودم نرسم طرفم نمیاد حرف نمیزنه هیچ محبتی تداره تا حالا یه بوسه ی معمولی غیر از مواقع خاص نداشته تا حالا دستمو نگرفته اصلا نگاهمم نمیکنه
بعد تولد دخترم بدترم شده باوراون میشه از تولد دخترم تا چهارماهگیش ما اصلا پیش هم نخوابیدیم کوچکترین توجهی نمیکنه بهم بعضی وقتام که باهدش حرف میزنم یطور رفتار میکنه که یعنی دیگه حرف نزن بخدا من وراج نیستم اما اصلا انگار واسش وجود ندارم
خب نیاد تو برو سمتش این چیزا بنظر من مرد و زن بر نمیداره ببخشید ولی تو پرو باش یاد میگیره ...
مشکل اینجاست خیلی ازین کارا میکردم تا الانم من بودم زندگیمونو نگه داشتم اما نمیدونم چیشده دیگه خودمم اونطوری شدم نمیدونم یهو همه چی واسم بی اهمیت شده بخودم میام میبینم یهو یه روزه تمامه باهمیم اما حتی یه نگاه ساده هم بهم نکردیم چه برسه به حرف