2777
2789
عنوان

زندگی بی روح

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 33 پست
مشکل اینجاست خیلی ازین کارا میکردم تا الانم من بودم زندگیمونو نگه داشتم اما نمیدونم چیشده دیگه خودمم ...

خب اکثر زندگیا همینجوره عزیزم

غیر عادی نیست

برو پبش یه مشاور ازش کمک بخواه

خب اکثر زندگیا همینجوره عزیزم غیر عادی نیست برو پبش یه مشاور ازش کمک بخواه

شوهرم نمیاد

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر میکنم تو بعضی از پارکا مشاور رایگان خانواده هست پرس و جو کن  اونا هم خوبن من مشاوره گرفت ...

نه منظورم این نبود کلا میخواستم ببینم مثلا اگه به سه بچار برسه چقده جلسه ای ساعتی مام یه شهر معمولی هستیم

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
باید بپرسی ولی مشاورای رایگانا خیلی خوبن

آخه دخترم ده ماهس یه جا باشه که برم بشینم خیری خوب میشه

آخه دخترم ده ماهس یه جا باشه که برم بشینم خیری خوب میشه

راستی زنگ بزن ۱۱۸ مشاور رایگان تلفنی هم هست

بخدا من یه مشکل داشتم 

یه نفر شد مشاور تلفنیم

هر روز کلی باهاش حرف میزدم

مشکلمو حل کرد

راستی زنگ بزن ۱۱۸ مشاور رایگان تلفنی هم هست بخدا من یه مشکل داشتم  یه نفر شد مشاور تلفنیم هر ...

واقعا

تقريبا من هم همين مشكلات رو دارم!

قبل از زایمانم خیلی بهتر بود لاقل اگه ازش ناراحت بودم میومد نارمو میکشید از دلم ورمیاورد الان اصلا انگار وجود ندارم

قبل از زایمانم خیلی بهتر بود لاقل اگه ازش ناراحت بودم میومد نارمو میکشید از دلم ورمیاورد الان اصلا ا ...

ما هم قبل بچه خيلي رابطه مون بهتر بود ولي الان خيلي فرق كرده متاسفانه،با اينكن ميدونم شوهرم دوسم داره اهل خيانت نيس،دست و دلباز و خرج كنه،همه چيش خوبه ولي خيلي از نياز ها و كارايي رو كه من نياز دارم انجام نميده

ما هم قبل بچه خيلي رابطه مون بهتر بود ولي الان خيلي فرق كرده متاسفانه،با اينكن ميدونم شوهرم دوسم دار ...

دقیقا یه ذره محبتم نمیکنه دیگه بقول تو میدونم دوسم داره اما خوب انگار فقط بچه محبت میخواد