2777
2789
عنوان

زندگی بی روح

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 33 پست
دقیقا یه ذره محبتم نمیکنه دیگه بقول تو میدونم دوسم داره اما خوب انگار فقط بچه محبت میخواد

والا ما پيش مشاور هم  رفتيم فايده نداشت،با اينكه شوهرم خودش مصر بود بريم!مثلا بهش گفته روزي يه بار از سر كار زنگ بزن به خانومت و شوهرمم ميزد،تو اون بازه اي كه ميرفتيم مشاوره ميزد ولي بعد كه قطع كرديم قطع شد!دو بار رفتيم چون شوهرم معتقد بود مشاور جانب من رو زياد ميگذره!!كلا اين مردا خصلتشون و ذاتشوت اينه،قابل تغيير نيس،هميشه ميگم همسرم همه ي خوبيهاي دنيا رو داره و از بيرون يه مرده ايده اله ولي خب يه سري مشكلات هم داريم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا ما پيش مشاور هم  رفتيم فايده نداشت،با اينكه شوهرم خودش مصر بود بريم!مثلا بهش گفته روزي يه ...

منو هرکی میبینه میگه خیلی خوشبختی وای همه چی داری شوهرتم آرومه معلومه رو حرفت حرف نمیزنه اما نمیدونن تو زندگیم خوش نیستم همش دلم گرفتس همش حسرت مهرو محبت دارم مدام خودخوری میکنم که نباید ازدواج میکردم انقد اگه اگه تو دلم دارم که اینا داره منو دیوونه میکنه بدبختی اینه شوهرم قبول نداره که سرده قبول نداره که ایراد داریم اصلا شاید باورنکنین ما نزدیک یه ساله یه دعوا نداشنیم حتی بحثم نمیکنیم چون اگه چیزی هم بشه من میگم و اونم ادامه نمیده میذاره میره واین خیلی بدتر از فحشه

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
اره بخود اپراتوریای ۱۱۸بگو راهنماییت میکنن و شماره میدن بگو مرکز مشاوره رایگان تلفنی میخوام

مرسی گلم

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺