2821
2789
عنوان

باشگاه

326 بازدید | 16 پست

من میخوام از هفته بعد برم باشگاه بیشتر برای چربی سوزی و کاهش وزن پیشنهاد دادکه ورزش ایروبیک و جامپینگ انجام بدم ولی خوب من بیشتر میخوام بالاتنه ام هم لاغر بشه مخصوصا شکم و پهلو بازوهام و چربی زیر خط سوتین اگه این دو تا ورزش را انجام بدم اینجا هم لاغر میشه و اینکه سایز کم میکنم چون همه لباسام تنگ شده یا باید برم بگم ورزش برای لاغری بالاتنه بده به نظرتون کدوم ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جامپینگ خیلی خوبه من میرفتم و شکم و پهلو عالی سایز کم کردم

پس چربی های بالاتنه را کم میکنه همین دو تا ورزش را انجام بدم درست میشه بالاتنه ام خیلی چاق شده تو خونه هر چی ورزش کردم فایده نداره اصلا

دیگه باید بری با مربیت صحبت کنی بهت برنامه بده

من بهش گفتم برای چربی سوزی و کاهش وزن این دو ورزش را گفت حالا بگم ورزشمو عوض کنه برای لاغری بالاننه یا همین دو ورزشم بالتنه را لاغر میکنه

ایروبیک و جامپینگ بیشتر شوخیه جا ورزش عزیزم با اینا عضله سازی نمیکنی و اگه فقققط چربی بسوزونی پوستت شل و بد شکل میشه به جا اینا برو بدنسازی وزنه بزن باید ورزشای مقاومتی انجام بدی

کاربریم قدیمیه و فعال نبودم فقط چون نت نیس دوباره اومدم

پس چربی های بالاتنه را کم میکنه همین دو تا ورزش را انجام بدم درست میشه بالاتنه ام خیلی چاق شده تو خو ...

باید بری بدنسازی وورزشای مقاومتی اینو از کسی که ۲۰ کیلو با ورزش و رژیم کم کرده بشنو🤷🏻♀️

کاربریم قدیمیه و فعال نبودم فقط چون نت نیس دوباره اومدم

من بهش گفتم برای چربی سوزی و کاهش وزن این دو ورزش را گفت حالا بگم ورزشمو عوض کنه برای لاغری بالاننه ...

کلا للغر بشه همه جات با هم لاغر میشه.حالا یه سری جاها بیشتر.ایروبیک خوب همه جارو لاغر میکنه.جامپینگ نمیدونم چیه