اگه اولی بار بود که تذکر میدادین اره میتونستید برید اما وقتی مدیر هم بهشون تذکر داده نمیشه کاری کردمعلومه کلا لجباز هستند
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نه بابا ول کن یه چییزی میگه بهت دیگه نمیشه جمعش کرد بعضی ها چقدر بیشعورن واقعا فکر میکنن ساختمونو خریدن من از همین چیزای اپارتمان نشینی متنفرم واسه همینم فرار کردم از اپارتمان دو ساله تازه میفهمم ارامش یعنی چی البته تهران خوب چاره ای نیست اما ما شمالم
اصلا تذکر ندیا اونا دوست دارن اینطوری زندگی کنن کارشون خیلییییی زشته ولی فک کردی وقتی تذکر بدی چی میگن؟؟؟؟ میگن چاردیواری اختیاری مگر اینکه به سرایدارتون بگی بهشون بگه یه کم صدای اهنگو بیارن پایین چاره ای نداری باید تحمل کنی چونن اگه باهاشون لج بیوفتی دیگه خیلی بد میشین با هم و اذیت میشین مستاجرن؟؟؟؟؟
این روزها مردم هم کار خوب رو میدونن وهم کار بد فکر کردی نمیدونه امروز چه روزی و داره بی حرمتی میکنه؟؟؟ ولش کن بذار خدا خودش. یه جایی که گیر کرد و دست به دامن حضرت زهرا شد جوابش رو میده با همسایه اون هم همسایه کناری دهن به دهن نشو
صدای بلند از توی خونه در اوردن نمیشه گفت چهار دیواری اختیاری.اینطوری از فردا هر کسی از خونش یه صدای بلند درمیاد. مثل این میمونه بگی چهار دیواری اختیاری بعد توی خونت فرش بشوری سقف پایینی بیاد رو سرش.
ولی تذکرت فایده ای نداره به نظرم بدتر باهات لج میکنن. مگر اینکه خیلی بتونی حرفه ای بهشون تذکر بدی.