2777
2789
عنوان

همسایه بی فرهنگ.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 39 پست
تو مجامع قضایی در ساختمونی که مدیر وجود داره تنها حرف مدیر قابل پذیرشه ..پس مدیر ساختمون به عنوان نماینده شماها که ساکنین هستید یه شکایت نامه تنظیم می کنه و استشهاد نامه را ضمیمه می کنه و تمام ....
آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
ما همسایه روبروییمون تو اپارتمان قبلی ساعت 2 نصفه شب داشت دیوار سوراخ میکرد همسرم بهش زنگ زد گفت اقای فلانی اقا ساعتو یه نگاهی بنداز فردا بقیشو انجام بده
گفت 3 تا دیگه مونده الان تموم میشه یعنی بیشعورتر از این من ندیده بودم بعد همسرم گوشی رو قطع کرد گفت به این ادم چی بگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد فردا که ما رو دید تازه اعتراضم کرد که خوب من کار داشتم شما چرا تذکر دادین
دلم میخواست بزنم شقش کنم از بس از این حرکات ازشون دیدیم که دیگه کلا از اونجا اومدیم بیرون الان هر کی میگه اپارتمانمون فلانه عالیه همسایه ها خوبن من باورم نمیشه چون مطمئنم بالاخره هر چی باشه اختیار خودتو نداری فقط کافیه یکی پاشو محکمتر بکوبه زمین صداش رو اعصاب ادمه یکی مهمون داره صداش اذیتت میکنه خلاصه که من واقعا از هر چی اپارتمانه فراریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه ما هم همش میکرد!! یه صداهایی یه حرفهایی میزدنن که من به عمرم نشنیده بودم...حرفهایی میگماااتوضیح لحظه به لحضه میدادن
به شی با مشت زدم به دیوارشون...گفتم بابا یواشتر....فردا تو راه پله بهم گفت چرا مشت میزنی به دیوار از خواب بیدارمون می کنی!!!!!
بهش گفتم تو خواب (چند تا از حرفهایی که گفته بود رو گفتم) از اینا میگفتی؟؟؟...فکر کنید اط طعم و مزه و اینا
دو ماه بعد اسباب کشی کردن رفتن....خاک بر سر ها
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
یه بار هم طبقه پایینمون تازه عروس اومد...شب زفافشون هم بود...دختره یه جیغایی میکشیدددددددددددددد همه فکر کردن دعوایی چیزی شده ریختن بیرون...بعد از صدای مرده فهمیدیم نه بابا یه چیز دیگس
همه جیم شدن تو خونه هاشون......
رفتم درشونو زدم گفتم پاره شد ولش کن بذار برا فردا هم بمونه (یه همچین چیزی گتم!) بعد در رفتم
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
خونه قبلیمون طبقه بالاییمون یه زن خراب بود.....دوماه بود اومده بود..هر شب یه دسته سبیل کلفت میاورد خونه میرفتن حموم!! صداشون میومد پایین....یه شب ساعت 3 رفتیم در خونشون...داد و بیداد راه انداخت که فلان خودمه میخام بمب بذارم بترکونم به تو چه
به صاحب خونش گفتیم بیرونش کرد....ولی وقتی رفت همه خونه رو داغون کرده بود از لجش.همش هم نامحسوس....مثلا برس انداخته بود تو توالت...تو راه چاه حموم سیمان ریخته بود...
الان یه همسایه پایین داریم (جای اون شب زفافیا اومدن) خیلی بیشعوره..خیلی زیادددددددددددد
عاصیم از دستش...سر و صدا زیاد دارن...خیلی زیاد....در خونشونو که باز میکنن بوی گندی سیگار تا توی خونه هامون میپیچه...یعنی در این حد مرده سیگار میکشه ها...
ولی نمیشه بهش گفت که تو خونه خودت سیگار نکش که
از دست این همسایه های بی فکر .یکی از همسایه های ما شب کاره و نصفه شبا میاد خونه ولی در ساختمونو محکم نمیبنده همین طوری باز میمونه و چند بارم دزد اومده تو ساختمون .بهشم میگیم ولی اصلا زیر بار نمیره و میخواد دادو بیداد کنه.
نه بابا ول کن یه چییزی میگه بهت دیگه نمیشه جمعش کرد بعضی ها چقدر بیشعورن واقعا فکر میکنن ساختمونو خ ...

خوش به حالتون من که هرکاری کردم نشد و نشد که خونه ویلایی بگیریم

همیشه ۱۸ساله هستم