2777
2789
عنوان

همسایه بی فرهنگ.....

1387 بازدید | 39 پست
مایه همسایه داریم همش یادخترش فحش میده به اینواون یاپسرش خیلی حرفای زشتی میزنن چن بارم مدیرساختمون بهشون تذکرداده ولی دختره هرچی ازدهنش دراومدبه مدیرساختمون گفت،امروزشهادت خانم فاطمست یه آهنگ شادگذاشته صداشم زیادکرده خیلی دلم گرفت به نظرتون برم تذکربدم؟!دختره خیلی هاره...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه اولی بار بود که تذکر میدادین اره میتونستید برید اما وقتی مدیر هم بهشون تذکر داده نمیشه کاری کردمعلومه کلا لجباز هستند
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عزیزم میگن 4 دیواری اختیاری......شاید ایشون اصلا اعتقاد نداشته باشه و بخواد اهنگ بزاره و برقصه.....شما که ضامن اعتقادات مردم نیستی!!
خودتم کوچیک نکن و نرو دره خونش
http://8pic.ir/ زندگی زیباست اگر زیبا ببینی
نه بابا ول کن یه چییزی میگه بهت دیگه نمیشه جمعش کرد
بعضی ها چقدر بیشعورن واقعا فکر میکنن ساختمونو خریدن من از همین چیزای اپارتمان نشینی متنفرم واسه همینم فرار کردم از اپارتمان دو ساله تازه میفهمم ارامش یعنی چی
البته تهران خوب چاره ای نیست
اما ما شمالم
اصلا تذکر ندیا
اونا دوست دارن اینطوری زندگی کنن
کارشون خیلییییی زشته ولی فک کردی وقتی تذکر بدی چی میگن؟؟؟؟ میگن چاردیواری اختیاری
مگر اینکه به سرایدارتون بگی بهشون بگه یه کم صدای اهنگو بیارن پایین
چاره ای نداری باید تحمل کنی چونن اگه باهاشون لج بیوفتی دیگه خیلی بد میشین با هم و اذیت میشین
مستاجرن؟؟؟؟؟
Daisypath Anniversary tickers
این روزها مردم هم کار خوب رو میدونن وهم کار بد
فکر کردی نمیدونه امروز چه روزی و داره بی حرمتی میکنه؟؟؟
ولش کن بذار خدا خودش. یه جایی که گیر کرد و دست به دامن حضرت زهرا شد جوابش رو میده
با همسایه اون هم همسایه کناری دهن به دهن نشو
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ.
صدای بلند از توی خونه در اوردن نمیشه گفت چهار دیواری اختیاری.اینطوری از فردا هر کسی از خونش یه صدای بلند درمیاد.
مثل این میمونه بگی چهار دیواری اختیاری بعد توی خونت فرش بشوری سقف پایینی بیاد رو سرش.

ولی تذکرت فایده ای نداره به نظرم بدتر باهات لج میکنن.
مگر اینکه خیلی بتونی حرفه ای بهشون تذکر بدی.