2777
2789

با اجازهت اسی جون منم سوالمو اینجا بذارم که آیفونیا جواب بدن

بین ۱۶نرمال و ۱۴ پرومکس موندم از اون لحاظ که جفتشم دست دوم میتونم بگیرم نمیدونم کدوم به صلاحتره؟

لطفاً راهنمایی کنید

فرزند ایران و جانفدای میهن💔 خدا با منه پس همه چی خوب پیش میره😍

در جواب شما باید بگم الان ۱۳ نرمال تمیز حدود ۹۰ تومنه و با این قیمت نمیشه سامسونگ درست حسابی گرفت

اگه خیالت از تمیزی آیفونه راحته و باتریش بالاست من همونو بهتر میدونم

فرزند ایران و جانفدای میهن💔 خدا با منه پس همه چی خوب پیش میره😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه مقایسه کرد من خودم کارای اندروید رو خیلی خیلی ترجیح میدم تا ایفون با اینکه خودم ایفون دارم واقعا اینقدر اذیت میکنه اونقدر گوشیه خفنی نیست که بعضیا میگن جدی میگم نمیدونم چطور بعضیا اینقدر ازش تعریف میکننن حالا غیر دوربین خوبی ک داره اپشن خاصی زیاد نداره ولی ضعف این گوشیا همیشه تویه باتری و شارژ نگهداشتن و اینکه خراب بشه دیگه باید خدا خدا کنی چیکار کنی الا سیم خالیش کم کمش س به بالاس بازم اگر میدونی از پس هزینه بر میای اوکیه اگرم میدونی زیاد با گوشی استفاده نداری اره ولی ۱۳ نرما نگیر با پرو یا پرومکس

پندارنیک.گفتارنیک.کردارنیک

قطعا ایفون

ولی کلا گوشی دست دوم پیشنهاد نمیکنم چون قابل اعتماد نیست نمیدونی نفر قبلی چطور استفاده کرده و چندبار ضربه خورده

باتری و قطعات دیگه هم خیلیا عوض میکنن شاید نتونی متوجه بشی در نگاه اول

ببین واسه چه مصرفی میخوای، تا ۹۰ تومن ک دوستمون گفت میتونی میان رده خوب سامسونگ بگیری، ولی ایفونم همیشه خوبه میدونی، البته من خودم با دست دوم نمیتونم کنار بیام همش فکر میکنم خراب میشه چون تجربه خرید بد داشتم