راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نمیشه مقایسه کرد من خودم کارای اندروید رو خیلی خیلی ترجیح میدم تا ایفون با اینکه خودم ایفون دارم واقعا اینقدر اذیت میکنه اونقدر گوشیه خفنی نیست که بعضیا میگن جدی میگم نمیدونم چطور بعضیا اینقدر ازش تعریف میکننن حالا غیر دوربین خوبی ک داره اپشن خاصی زیاد نداره ولی ضعف این گوشیا همیشه تویه باتری و شارژ نگهداشتن و اینکه خراب بشه دیگه باید خدا خدا کنی چیکار کنی الا سیم خالیش کم کمش س به بالاس بازم اگر میدونی از پس هزینه بر میای اوکیه اگرم میدونی زیاد با گوشی استفاده نداری اره ولی ۱۳ نرما نگیر با پرو یا پرومکس
ببین واسه چه مصرفی میخوای، تا ۹۰ تومن ک دوستمون گفت میتونی میان رده خوب سامسونگ بگیری، ولی ایفونم همیشه خوبه میدونی، البته من خودم با دست دوم نمیتونم کنار بیام همش فکر میکنم خراب میشه چون تجربه خرید بد داشتم