2821
2789
عنوان

دعوت

193 بازدید | 26 پست

اگه خواهرتون بین خواهرا فرق بزاره و مهمونی ک گرفته شما و بچه هاتون و دعوت نکنه چ عکس العملی نشون میدید منظورش چیه از این رفتار

همه چی در وقت خودش زیباست.باران گل های پژمرده را زنده نمیکنه!🩶

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب اگر بی دلیل بدون بحث و مشکل قبلی این کار رو کرده توام کلا بزارش کناز

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊"《الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی بن ابی طالب💫🦋》 [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

بستگی به نوع مهمونی داره... مثلا اگه خواهرم خانواده شوهرش رو دعوت کردن... واون یکی خواهر هم جاری خواهرمه... ناراحت نمیشم... ولی اگه پدر ومادر وخواهر وبردار وهمه رو دعوت کرده... به جز من... من ناراحت میشم...

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

اگه سابقه ی این کارا رو داره که من بودم اهمیت نمیدادم. چرا باید اعصابمو خورد کنم. بعدم اصلا اررش اوقات تلخیمو نداره. اما اگه سابقه اشو نداره شاید به این دلیل بوده که مهمون زیاد داشته و خیلی شلوغ بوده. بار ها. شده منم خاله هام که دعوت میکردن چون خیلی شلوغ میشد ما رو یه بار دیگه دعوت کردن. اصلا هم ناراحت نشدیم. تازه پذیرایی ای ازمون میشد مفصل تر و بهتر هم بود. اون بنده خدا هم آدمه. شاید نتونسته از پس پذیرایی همه بربیاد. چه ضرورتی داده انقدر خودشو خسته کنه و از پا بندازه. مهموناشو یه بار دعوت میکنه. شما رو هم جدا دعوت میکنه.

منظورش اینه ک نمیخاد باهات در ارتباط باشهشما هم ارتباطتتو کم کن باهاش و دعوتش نکننهایتا دلیل رفتارشو ...

سوءتفاهم نیست اون آشنامه و داستانش و گفت که خواهراشو دعوت کرده بچه هاشو ولی این خواهرشو ن

همه چی در وقت خودش زیباست.باران گل های پژمرده را زنده نمیکنه!🩶

2790
2823
2791
2779
2792