2821
2789
عنوان

لیزرر

61 بازدید | 5 پست

دوستان من ۷ جلسه لیزر فول بادی با دستگاه سایناشور رفتم گودی کمر و روی باسن و روی کمرم و پشت گردن هم مو داره الان میخوام این ۴ قسمت رو دیگه لیزر نکنم پودر موبر بزنم بنظرتون تیع تیغی و ضخیم نمیشه ؟

موبر امروز بزنی فردا در میاد ، ارزش نداره

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

من موبر میزنم ولی همونطوری کرکی و نازک و کم رنگ مونده البته بازم بستگی به جنس پوست و مو داره فکر کنم

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من موبر میزنم ولی همونطوری کرکی و نازک و کم رنگ مونده البته بازم بستگی به جنس پوست و مو داره فکر کنم

هر چند وقت میزنی ؟

پشت گردنتم میزنی جواب میده؟

خیلی خیلی ضخیم نیست مال من ولی مشکیه دیگه نزدنی بلند میشه خیلی سیاه و بد دیده میشه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز