2821
2789
عنوان

کنکور

188 بازدید | 11 پست

ازپس خیلی کارها براومدم جزکنکور

چندساله پشت کنکورم

سال۴۰۱

۴۰۲

۴۰۳

۴۰۴کنکوردادم الانم پشت کنکورم

عضوگروه م بشید برای کنکوری خوندن باهم میخونیم باهم میتونیمble.ir/join/3feNUDxehXبه وقت کنکورتجربی۱۴۰۵همه میتونن عضوشن هدف درس خوندنه همه ی رشته هامیتونن باشن

ان شاءالله امسال دیگه قبولی از تعویق استفاده کن

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از همونجا شروع کن که خیلیا رها میکنن...!•🌸🩷به امید روزهای خوب...🥹🌱تیکر درسی هست👩🏻🎓📚غنچه خمار نرگس ✍️✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هربارازحجم درسهاوحشت میکنم استرس میگیرم نمیخونم

عضوگروه م بشید برای کنکوری خوندن باهم میخونیم باهم میتونیمble.ir/join/3feNUDxehXبه وقت کنکورتجربی۱۴۰۵همه میتونن عضوشن هدف درس خوندنه همه ی رشته هامیتونن باشن

الانم ک وقتی نمونده

ازاینکه هنوز هیچ غلطی برای کنکور نکردم حالم بده

ازاینکه انقدناتوانم خسته م ازخودم بدم میاد

نمیدونم چطوری شروع کنم چی بخونم .این همه درس

خودمم پرازحاشیه م

کنترل خودم ازدستم دراومده همش درگیر ادمای سمی وبی هدف اطرافم میشم

ازاینکه هنوز هیچ غلطی برای کنکور نکردم حالم بدهازاینکه انقدناتوانم خسته م ازخودم بدم میاد

عزیزم چرا اینقد حس منفی میگی الانم زمان هست بشین بخون من خودمم دیر شروع کردم ولی ب خودم قول دادم صدمه بزارم تو همین زمان کم تلاش کن ب همه چیز میرسی وقتی میدونی با درس نخوندن حالت خراب میشه چرا نمیخونی

عزیزم چرا اینقد حس منفی میگی الانم زمان هست بشین بخون من خودمم دیر شروع کردم ولی ب خودم قول دادم صدم ...

چطوربخونم چی بخونم خب

پایه مم ضعیفه

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز