2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشالا همیشه حاجت روا باشی . چه جوری نیت کردی قشنگم ؟

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

خداروشکر یعنی خودت به تنهایی ۱۲۴ هزار تا صلوات فرستادی ؟

سلام ختم دهم هستم

ختم هشتم حاجت مهم و اصلی مو گرفته بودم ولی دیروز که ختم جدید شروع کردم همین دیروز یک حاجت دیگه گرفتم به لطف خدای مهربون

خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن

چشم نکنیم؟! چی رو دقیقا؟ الان چشم شور شدیم ما😂😂 خب اگه به چشم زدن اعتقاد داری ننویس اینجا😂😂مبارک ...

آخه میخوام شمام ختم بردارین حاجت بگیرین و شاد بشین

ایشالا همیشه حاجت روا باشی

میشه بگی چطور نیت کردی قشنگم؟❤️

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

خوش به حالت عزیزممن ۴۰ هزار تا خوندم فعلا نگرفتمخواهشا برای منم دعا کن خیلی محتاجم اسمم زهراس

آجی زهرا من دهمین ختم رو دیروز شروع کردم هر دفعه ۱۲۴ هزار صلوات فرستادم هر ختم ۴ ماه طول کشید گلم ۴۰ هزار تا که چیزی نیست عشقم