2821
2789
عنوان

هکسره

535 بازدید | 27 پست

انقدر حرص میخورم میبینم یسریا(تو این سایت مخصوصا) هکسره رو رعایت نمیکنن یا حتی کلمات ساده هم اشتباه مینویسن

فرزند ایران و جان فدای میهن/ خدای رنگین کمان از هفت رنگ رنگین کمانت فقط قرمزش به ما رسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه اگه با احترام هم بگی بهشون، میگن چشم خانم معلم. یا میگن دلم میخواد!

کاش فقط ه کسره بود. غلط املایی فراوان.

اینهمه سال مدرسه رفتن که بگن دلم میخواد اینجوری بنویسم

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
تازه نیم فاصله هم نمیشه گذاشت هرچقدر بذاری بازم میچسبن به هم کلمات سردرد میگیرم هربار میام تو سایت.

دقیقااا

فرزند ایران و جان فدای میهن/ خدای رنگین کمان از هفت رنگ رنگین کمانت فقط قرمزش به ما رسید

تازه اگه با احترام هم بگی بهشون، میگن چشم خانم معلم. یا میگن دلم میخواد!کاش فقط ه کسره بود. غلط املا ...

همون بعد حالا کافیه یکی یه کلمه انگلیسی استفاده کنه تو حرف زدنش خودشونو میکشن

تازه اگه با احترام هم بگی بهشون، میگن چشم خانم معلم. یا میگن دلم میخواد!کاش فقط ه کسره بود. غلط املا ...

میدونی اونایی که کتاب نمیخونن غلط املایی دارن وقتی کتاب میخونی انقدر شکل صحیح کلماتو میبینی دیگه هیچی رو اشتباه نمینویسی

تازه جالبیش اینجاست که اونایی که ادعاشون می شه که غلط املایی ندارن بازم غلط دارن،مثل شما و چند نفر د ...

اگه جایی رو غلط نوشتم ممنون میشم بگی اصلاحش کنم

ببین توی این سایت خیلیا تحصیلات زورکی دارن و فوقش تا دیپلم خوندن و همین که میتونن بنویسن در حد رسوندن منظور، براشون کافیه. من قضاوت نمیکنم با اینکه خودم حساسم روی این قضایا، چون میدونم که شرایط همه برای تحصیلات و دسترسی به کتاب و حتی تشویق شدن به کتاب خوندن مثل هم نبوده.

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هکسره چیههه😐

ببین مثلا تو یه ترکیب اضافی یا وصفی دوتا کلمه بهم با یه کسره متصل شدن دیگه لازم نیست ه بذاری. مثلا دوست من درسته نه دوسته من. یا اگه بجای فعل است ه بذاری درسته چون معنا میده.

ببین توی این سایت خیلیا تحصیلات زورکی دارن و فوقش تا دیپلم خوندن و همین که میتونن بنویسن در حد رسوند ...

اینم حرفیه

2790
2823
2791
2779
2792