چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🌞نماند ستمکار بد روزگار،بماند بر او لعنت پایدار،سعدی🦁ز خون ما وضو کردی،به چشم خود تماشا کن، ز خون تو حنا گردد به زودی دست و پای ما
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
بله صد در صد طلاق میگیرم باز. مشکلمون عدم تفاهم بود. یه بار زندگی میکنیم فقط. چرا شانس یه زندگی بهتر رو از خودمون دریغ کنیم. من بعد طلاقم دوباره ازدواج کردم و زندگیم خیلی خیلی بهتر شد. حیف نبود ریسک نمیکردم و جدا نمیشدم؟
بنظرم اگر میتونید مستقل باشید خونه جدا ومنبع درامد داشتا باشین وبتونید گلیم خودتون رو از اب بکشید فرق داره با کسیکت میره خونه پدریش وسرکوفت بشنوه ونذارن پاشو از خونه بیرون بذاره
من که خودم هنوز ازدواج نکردم ولی در بچگیم پدر و مادرم جدا شدن به نظرم اگه بچه دارید سعی کنید کنار بیایید مشکلتونو حل کنید با بچه قضیه خیلی فرق میکنه ولی اگه بچه دارید یه چیز دیگه است بازم باید ببینید دلیلتون چیه