2789
عنوان

طلاق وجدایی

2206 بازدید | 37 پست

دوستان عزیزم سلام

ی سوال دارم از عزیزانی ک تجربه جدایی دارید

اگر زمان برگرده بازم طلاق میگیرید؟یابا مشکلتون میسازید؟لطفا صادقانه جواب بدید و اگر دوس داشتید دلیل جداییتون هم بنویسید مررررسی

بله صددرصد بازم جدا میشم...دلیل جداییمون هم اختلاف عقیده و فرهنگ بود...یکیم این که همسر سابقم طرحواره ی رها شدگی داشت که باعث شکاکی شده بود.

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💗تیکر تولد 2 سالگی دوقلوهام💗

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه

گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🌞نماند ستمکار بد روزگار،بماند بر او لعنت پایدار،سعدی🦁ز خون ما وضو کردی،به چشم خود تماشا کن، ز خون تو حنا گردد به زودی دست و پای ما

آره سخته ولی گزینه آخر باشه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

شب اومدم خونه مادرم قهر ،یعنی خودش گف برو .سر اینکه هیچ جا نمیزاره برم حتی خونه مادرم که ده دیقه فاصلس میگه دو هفته یبار .

اومدم نظرات بقیه رو بخونم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

بله صد در صد طلاق میگیرم باز. مشکلمون عدم تفاهم بود. یه بار زندگی میکنیم فقط. چرا شانس یه زندگی بهتر رو از خودمون دریغ کنیم. من بعد طلاقم دوباره ازدواج کردم و زندگیم خیلی خیلی بهتر شد. حیف نبود ریسک نمیکردم و جدا نمیشدم؟

بستگی به شرایط بعد طلاق داره

بنظرم اگر میتونید مستقل باشید خونه جدا ومنبع درامد داشتا باشین وبتونید گلیم خودتون رو از اب بکشید فرق داره با کسیکت میره خونه پدریش وسرکوفت بشنوه ونذارن پاشو از خونه بیرون بذاره

وطنم🖤

من که خودم هنوز ازدواج نکردم ولی در بچگیم پدر و مادرم جدا شدن به نظرم اگه بچه دارید سعی کنید کنار بیایید مشکلتونو حل کنید با بچه قضیه خیلی فرق میکنه ولی اگه بچه دارید یه چیز دیگه است بازم باید ببینید دلیلتون چیه

بخاطر خیانت و اخلاق بد

اقدام کردم ۶ ماه مهریه گرفتم

ب غلط کردن افتاد

۲ تام بچه دارم

خیلی تو تصمیمم مصمم بودم

ولی با بی میلی ی فرصت دیگه داده فعلا ک آدمه

هرکی میبینه متوجه تغییرش هست

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
اگه دنبال اینی کیس بهتر پیدا کنی اصلی طلاق نگیر چون روزگاری شده اکثرا مردها و پسرها دنبال زن مطلقه م ...

دقیقا

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.