2777
2789
عنوان

طلاق وجدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوساله تو پروسه ی جدایی هستم.تاسفم برا اینه چرا زودتر اقدام نکردم.راضیم اگه هزار بارم به عقب برگردم بازم جدا میشم.

ادم کثیف و خیانتکار هیچوقت درست نمیشه

❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》

بله حتما جدا میشدم چون به آرامش روحی وثبات تو زندگیم رسیدم. مشکلاتم زیاد بود عدم تفاهم ، اون رفیق باز و اهل پارتی و شلوغ بازی بود من درونگرا بودم، پرخاشگر بود و به شدت وابسته خانواده اش و الویتش اصلا من نبودم تو زمینه کاریش هم اصلا پیشرفت نداشت و همش بدهی بالا میورد دیگه روانم فرسوده شد

یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔 این جهان پر ازصدای پای مردمی ست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو می بافند🖤

منم همیشه نظرم این بود که ادم یبار بیشتر زندگی نمیکنه پس هرجا به مشکل خوردم طلاق میگیرم و یه زندگی بهتر تشکیل میدم ولی اطرافمو که میبینم میترسم از این قضیه

دیدم ادمی رو که 4بار ازدواج کرد اخر سرم راضی نبود یکی از یکی بدتر خودشم میگفت اگه با اولی میموندم انقدر بدبختی نداشتم

بنظرم اگه میتونی همینو درستش کن مشاوره برین حق طلاق و بگیر بترسه هرکاری از دستت برمیاد بکن شرایتتو خوندم سخته ولی حداقل همه زورتو بزن درست شه

هیچ مردی نیست که خیانت نکنه اینو حاضرم بهت قول بدم

به اینم گوش نکن که اگه یبار خیانت کنه بازم میکنه ذهنتو خالی کن از همه چی به خودت زمان بده تحت نظر روانشناس باشین

یه پایان تلخ همیشه بهتراز یه تلخی بی پایانه، اگه غیر قابل اصلاح هست جدا بشید اگه حتی سر سوزنی امید د ...

خیانت مکرر داشته،فعلا یکساله درست شده ولی کامل از چشمم افتاده نمیتونم دوسش داشته باشم چون نامردیو در حقم تموم کرد

بله حتما جدا میشدم چون به آرامش روحی وثبات تو زندگیم رسیدم. مشکلاتم زیاد بود عدم تفاهم ، اون رفیق با ...

منم دقیقا شرایط شمارو دارم 😔 ولی ازدواج دوممه

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید...

شب اومدم خونه مادرم قهر ،یعنی خودش گف برو .سر اینکه هیچ جا نمیزاره برم حتی خونه مادرم که ده دیقه فاص ...

بقیه مشکلات چی؟

میزاره خونوادت بیان خونت؟

میزاره با خونوادت بری بیرون؟

چند ساللته؟ میتونی تحمل کنی؟ اجتماعی و ... هستی؟ سفر میرین؟

مهریه ای چیزی میده؟

بنظرت ارزش داره ؟

باید برین مشاوره و ...

کاراش بخاطر شکاکیه یا دلیل دیگه ای داره؟ خونوادش هم همینطوری بودن؟ مثلا مادرش مثل زن فردوس تو سریال ستایش اجازه بیرون رفتن نداشته؟

دوساله تو پروسه ی جدایی هستم.تاسفم برا اینه چرا زودتر اقدام نکردم.راضیم اگه هزار بارم به عقب برگردم ...

مشکلم خیانته،تازگیا فهمیدم خانوادش قبل اینکه من مچشو بگیرم خبر داشتن از غلطاش بهس تذکرم دادن ک زندگیت حیفه زنت عاشقته بفهمه نابود میشه اما گوش نکرد و ادامه داد....