2777
2789
عنوان

طلاق وجدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 37 پست
منم دقیقا شرایط شمارو دارم 😔 ولی ازدواج دوممه

شرایط سختیه میفهممت اما واقعا فرقی نداره ازدواج دوم حتی سوم ! الویتت باید آرامشت تو زندگیت باشه مگه قراره چندبار زندگی کنی که ابنهمه خودتو عذاب بدی؟! من بعد ۱۵ سال زندگی با دوتا بچه جداشدم بعد یه مدت با یکی نامزد کردم ولی اونم یه ادم خودشیفته و شکاک بود کات کردم الانم به این نتیجه رسیدم زندگی بدون مرد واقعا آرامشش بیشتره

یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔 این جهان پر ازصدای پای مردمی ست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو می بافند🖤

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شرایط سختیه میفهممت اما واقعا فرقی نداره ازدواج دوم حتی سوم ! الویتت باید آرامشت تو زندگیت باشه مگه ...

ممنون از حرفای خوبت مهربون ❤️ اره واقعا ارامش از هرچیزی مهمتره

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید...

از منم همینجوری بود جداشدم تو عقد

خوب کاری کردی عزیزم ایشالا بهترینا برات رقم بخوره

یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔 این جهان پر ازصدای پای مردمی ست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو می بافند🖤

بقیه مشکلات چی؟میزاره خونوادت بیان خونت؟میزاره با خونوادت بری بیرون؟چند ساللته؟ میتونی تحمل کنی؟ اج ...

مشکلات زیاده ولی میسازم.خانوادم اره میان .بیرونم با بابامینا اره ولی خیلی اهل رفت و امد باهاشون نیست.بیشتر با خانواده خودش میریم میایم.۲۷سالمه.تحمل هر چیودارم غیر اینکه خونه مادرم نیایم .دخترمم خیلی غصه میخوره وقتی نمیایم.شغلی ندارم اونم نمیدونم دیگه به طلاق بکشه مهر بده یانه .سفرم نه نمیریم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
منم همیشه نظرم این بود که ادم یبار بیشتر زندگی نمیکنه پس هرجا به مشکل خوردم طلاق میگیرم و یه زندگی ب ...

حق طلاق دارم،ینی بار دوم ک مچشو گرفتم بهم حق طلاق داد ولی بازم خیانت کرد! الان دیگه کینه ازش دارم دلم باهاش صاف نمیشه

یه پایان تلخ همیشه بهتراز یه تلخی بی پایانه، اگه غیر قابل اصلاح هست جدا بشید اگه حتی سر سوزنی امید د ...

خساست چی؟!🤔

هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..