2821
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3485 بازدید | 61 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

افسردگی نیست وسواس فکریه که آدما صبح تا شب هزار جور فکر منفی میاد تو ذهنشون تا اینکه کامل از پا در م ...

وقتی هیچکسو نداری ن خانواده ن یه آدم درست دورت و همه اومدن ضربه بزنن و سمی باشن روز ب روز بدترم میشم

منم همینطورم ولی برای من منشأش گرونی و بی پولی هست کل آرزوم اینه یه خونه پنجاه متری از خودم داشتم با ...

عزیزم چه ربطی داره آخه قطعا پول و شرایط مالی تو همه زمان های زندگی شرایط و میتونه بهتر کنه ولی حال بد و احساسات منفی زیاد ربطی به این مسئله ندارع هزار تا دلیل دیگه میتونه داشته باشه

برو باشگاه ورزش تاثیر داره خیلی خونه نمون

بیرون ک برم آدمارو ک میبینم بدتر میشم دیگه هیچی خوبم نمیکنه مگه اینکه با یه چیزی هرچی تو مخمه خالی کنن همه خاطرات همه گذشته رو فراموشی بگیرم شیش ساله حالم همینه

گلم برو روانپزشک دارو بهت میده و خوب میشی و اگه دکتر نمیری حالت بدتر میشه ک ممکنه آینده پانیک و یا فوبیا بیاد سراغت همین الان برو دکتر ، بیشتر برو تو طبیعت ، با افراد شوخ طبع هم معاشرت داشته باش

*در حال تماشای زندگی*

خودتو از چیزایی که تو این دنیا اذیتت میکنه دور کن. همین چت و حرفای بیخود ادمو افسرده میکنه

منکی ازدواجم جور نمیشه چی منی که گذشته سختی داشتم پر از اشتباه و حسرت چی منی که عزت نفس پایین داغونم کرد چی منی که خانوادم اذیتم میکنن چی یروزی همه بهم غبطه میخورن اما خوردم زمین نتونستم بلند شم دشمن شاد شدم هر چی سمت خدا رفتم گره کورتر شد 💔😞خسته ام واقعا خسته ام حس میکنم واقعا دیگه دیره واسه همه چی

منم همینطورم ولی برای من منشأش گرونی و بی پولی هست کل آرزوم اینه یه خونه پنجاه متری از خودم داشتم با ...

عزیز من خونه دارم مالی تامینم ربطی نداره واقعا

با غم نبود پسر قشنگم که چهار سال سرطان لعنتی اذیتش کرد ولی برام نموند این دردها و این زخم ها خوب شدنی نیستن ادمو افسرده میکنه بچه سه ساله چه گناهی کرده بود که چهارسال درد به این بزرگی تحمل کرد ولی باز خدا برام نگهش نداشت

از نظر من تا وقتی داغ دار عزیزی نشدی روزای خوب و خوشت هست (دور از جون عزیزانتون)

منکی ازدواجم جور نمیشه چی منی که گذشته سختی داشتم پر از اشتباه و حسرت چی منی که عزت نفس پایین داغونم ...

تو بیش از حد داری خودتو دست کم میگیری. احتمالا نشستی خونه داری ب اینا فکر میکنی

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز