2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2436 بازدید | 33 پست

به این فکر کن زندگی کوتاهه و هیچ کس حسرت های تورو گردن نمیگیره اینکه دائم به خودت بگی افسرده ام حالتو بدتر میکنه با کارایی که دوست داری خودتو سرگرم کن، فیلم ببین آهنگ گوش کن برو بیرون قدم بزن آرایش کن لباس خوشگل بپوش برا خودت چیزایی که دوست داری بخر گور بابای همه چیز از هرچی که داری لذت ببر و تلاش کن بهترش کنی

کتابای انگیزشی بخون کتاب تکه هایی از یک کل منسجم خوبه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچی تا وقتی از ته وجودت نیاز ب خوب شدن نداشته باشی حالتو خوب نمیکنه

اگ شرایطت خوبه باشگاه برو ورزشای گروهی یا کلاسای عملی ک گروهی باشه

اگ میتونی دکتر برو بهت قرص میدن بهتر میشی

متاسفانه گهگاهی میاد و میره

طبیعت درمانی

نمیدونم دقیقا همچین چیزی هست یا نه ها ولی منظورم اینه با کائنات و طبیعت ارتباط بگیر

مثلا پارکی جنگلی چیزی پیش درختا و گیاها..

انگار از آدما بهتر میفهمنت و حضورتو درک میکنن

حس فوق العاده یی داره

مثلا دوروز پیش پارک بانوان بودیم با دوستا من میدیدم وقتی به درخت و طبیعت نگاه میکنم احساس خیلی بهتری دارم و برام از گپ زدن با بقیه جذاب تره

بنظرم میتونه حالتو خوب کنه

قدم زدن توی طبیعت تنهایی

✦☆░▸꒦꒷꒷INFP_A꒷꒦ ̊. · ͟͟͞͞➳❥

این حالت وقتی اتفاق میوفته که تموم روح و جسممون رو متعلق به یه چیز خاص کنیم و وقتی اون چیزه ( انسان . هدف . شغل . پول و هر چیزی دیگه ای ) رو از دست بدیم باعث میشه همینقدر دنیا برامون تاریک بشه. . بهترین راهکار برای این حالت صبر و فروکش شدن اون احساسه هست. البته برای من این جواب بوده 😅راهکار درست و علمیش رو نمیدونم

منم اینحوری بودم و اوایلش اینجوری شروع شد رفته رفته بدتر شدم وقتی رفتم پیش تراپیست فرستاد روانپزشک و بعد استفاده ۴ ماه از دارو هام خوب شدم، اگه واقعا میدونی مشکل فقط کسالت معمولی نیست پیش یه تراپیست برو

افسردگی نیست وسواس فکریه که آدما صبح تا شب هزار جور فکر منفی میاد تو ذهنشون تا اینکه کامل از پا در میان و تسلیم میشن

من زندگی را دوست دارم ولی از زندگی دوباره میترسم...من روز را دوست دارم ولی از روزگار میترسم...

منم همینطورم ولی برای من منشأش گرونی و بی پولی هست کل آرزوم اینه یه خونه پنجاه متری از خودم داشتم با ...

ننننن من واقعا داغونم از همه نظر پولدارم نیستم

2790
2778
2791
2779
2792