2777
2789
عنوان

تو‌ خوشگلی نیستی 🤔🤔

315 بازدید | 6 پست

اگه یکم مصاحبه دخترای زیبا و خانومای زیبا رو ببینید و الخصوص زندگی نامه خانمهای مطرح سینما که به جذابیت و زیبایی شهرهان رو بخونید، میفهمید

۱هیچ وقت ادعای زیبایی ندارند!

۲ همیشه ادعا میکنند همه زیبان و معیارهای زیبایی جامعه رو نقض میکند!

چرا ؟ چون واقعا زیبان و این زیبایی حقیقی، مادر اعتماد بنفس حقیقی وجودشونه!

میبینید ؟ آدمای واقعا برجسته، بیبهرن از ادعاهای پوچ و تحقیر

دیگران!

یا حتی جامعه شناس ها مثل آقای کوانترپوان ثابت کردند افرادی که ذهن بسته و سنتی دارند معیارهای زیبایی محدود و حس زیباشناسی معیوب دارند، درحالی که هنرمندان و افراد خلاق زیبایی رو در تفاوت میبیند نه در یک فرمول ریاضی از پیش تعیین شده!

هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم همینو میگم ولی کسی نمفهمه

آخه من تحقیق کردم دیدم هیچ وقت ادعا ندارن

هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠

بله درستهاین بار تاپیک جدی زدی طنین😁

دقت و 🤣🌸

اونی که گفتی ولم کن دلم خوشه :

ریپلایت نمیکنم چون حوصله ی بحث ندارم!

از نظر روانشناسی کاملا قابل اثباته!

اولا من خیلی خوشحال میشم برای کسایی که اعتماد بنفس دارن. و خودشون رو زیبا میبیند این مشکل من نیست!

مشکل من اونی هست که بقیه رو تحقیر کنه !

قطعا آدمی که باور داشته باشه ازته قبلش زیبا است چنین عملی رو مرتکب نمیشه؟ خب ؟