2777
2789

انسان به انسان نادره

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همون موقع کرونا شنیده بودم

که اپیدمی جدید کرونا ویروس

قراره چنین اسمی داشته باشه

امیدوارم زیاد جدی نباشه و درحد به سرماخوردگی علائم داشته باشه و زودی فرد مبتلا شده به این ویروس خوب بشه

🖤پروردگارا من رو از جهنمی به نام «این دنیا» نجاتم بده و راحتم کن از این زندگی 🖤

از انسان که خیلی خیلی محاله

بهداشتو رعایت کنید و سمت حیوانات خیابانی و الودا نرید مشکلی ایجاد نمیشه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
2790
2778
2791
2779
2792