2821
2789
عنوان

تغیررشته

222 بازدید | 8 پست

سلام وقتتون بخیر، من دهمم رشته تجربی و بنا به دلایلی میخوام تغیر رشته بدم، از طرفی واقعا میترسم پشیمون شم چون بعدا اگر چیزی بشه خانوادم اصلا حمایتم نمیکنن، شنیدم رشته حسابداری رشته خوبیه، و سردرگمم اینکه چطور باید تغیر داد و چه امتحانایی داد و اینا، واقعا نمیدونم الان باید چیکار کنم.. خوشحال میشم کمکم کنین در این باره🙏🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حسابداری کار و دانش؟

شاید خدا سالهاست در نبرد با شیطان شکست خورده و امور دنیا دیگر به دست او نیست،و گرنه انقدر ظلم و بی عدالتی و غم و ستم از خدای به آن مهربانی بعید بود

سلام تغییر رشته باید از دهم شروع کنی دوباره یکسال عقب میوفتی رشته خوبیه برای هنرستان

ولی دهم به یازدهم انگار میشه، آزمونای تخصصی رو شهریور میگیرن انگار پنج تا کتابه، بعدم از مهر میری یازدهم..

اگر علاقه داری برو حسابداری عزیزم

منم دهم که بودم خیلی پشیمون شدم که اومدم تجربی ولی الان با اینکه دوازدهمم و چیزی هم نخوندم میگم اگه برمیگشتم همینو میرفتم. چون تو دانشگاه هم رشته های خوبی داره از دندون و پزشکی گرفته تا گفتار و کاردرمانیو بینایی سنجیو پرستاری در کل درس بخونی دستت بازه بنظرم.

در ضمن فکر کنم حسابداری یه رشته ایه که تو تجربی هم بری میتونی دانشگاه حسابداری بخونی چون خودم پارسال میخواستم اینکارو کنم.

حسابداری هم رشته خوبیه و تاجایی که میدونم بازارکارشم خوبه چون یکی از فامیلامون این رشته رو خونده و درکل ادم با عرضه ای بود از همون اول کار پیدا کرد و خودشو بالا کشید.

اگه میخوای تغییر رشته بدی فکر کنم باید شهریور امتحانای رشته جسابداریو بدی. اگه هم نشد غصه نخور پرسوجو کن احتمالا از طریق تجربی هم میشه رفت تو دانشگاه

2823
2791
2779
2792