2821
2789
عنوان

تغیررشته

222 بازدید | 8 پست

سلام وقتتون بخیر، من دهمم رشته تجربی و بنا به دلایلی میخوام تغیر رشته بدم، از طرفی واقعا میترسم پشیمون شم چون بعدا اگر چیزی بشه خانوادم اصلا حمایتم نمیکنن، شنیدم رشته حسابداری رشته خوبیه، و سردرگمم اینکه چطور باید تغیر داد و چه امتحانایی داد و اینا، واقعا نمیدونم الان باید چیکار کنم.. خوشحال میشم کمکم کنین در این باره🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام تغییر رشته باید از دهم شروع کنی دوباره یکسال عقب میوفتی رشته خوبیه برای هنرستان

ولی دهم به یازدهم انگار میشه، آزمونای تخصصی رو شهریور میگیرن انگار پنج تا کتابه، بعدم از مهر میری یازدهم..

اگر علاقه داری برو حسابداری عزیزم

منم دهم که بودم خیلی پشیمون شدم که اومدم تجربی ولی الان با اینکه دوازدهمم و چیزی هم نخوندم میگم اگه برمیگشتم همینو میرفتم. چون تو دانشگاه هم رشته های خوبی داره از دندون و پزشکی گرفته تا گفتار و کاردرمانیو بینایی سنجیو پرستاری در کل درس بخونی دستت بازه بنظرم.

در ضمن فکر کنم حسابداری یه رشته ایه که تو تجربی هم بری میتونی دانشگاه حسابداری بخونی چون خودم پارسال میخواستم اینکارو کنم.

حسابداری هم رشته خوبیه و تاجایی که میدونم بازارکارشم خوبه چون یکی از فامیلامون این رشته رو خونده و درکل ادم با عرضه ای بود از همون اول کار پیدا کرد و خودشو بالا کشید.

اگه میخوای تغییر رشته بدی فکر کنم باید شهریور امتحانای رشته جسابداریو بدی. اگه هم نشد غصه نخور پرسوجو کن احتمالا از طریق تجربی هم میشه رفت تو دانشگاه