2777
2789
عنوان

مشکل عصبی

480 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها،من هفته ی پیش جمعه اتفاقی برام افتاد که به خاطرش خیلی عصبی شدم ولی عصبانیتمو بروز ندادم و تو خودم ریختم آخر شب بازو دست راستم گرفت من انقدر این چند روز به بیماری ام اس فک کردم که بعدش پای راستم از قسمت ران گرفت،بعدش دست چپم و پای چپم الان حس میکنم فکمم درد میکنه ممکنه ام اس باشه یا عصبیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پزشک مغز و اعصاب معاینت کنه ولی احتمالا عصبیه اگه قبلا علایم مشابه داشتی کلا وقتی عصبی میشی اینطوری میشی احتمالش بالاترم میره چون خیلیا همینطوری ان

ام اس به این سادگیا نیست

پیچیده تره علائمش نسبت به چندتا گرفتگی

ام اس یک مشکل سیستم ایمنیه که طی سال ها حرص خوردن به وجود میاد

این بدن دردی که داری منم وقتی حرص میخورم میگیرم حتی قلبمم درد میگیره

فردا پسفردا خوب میشی نگران نباش

خودتو سرگرم کن

من کلی خشم سرکوب شده دارم

متاسفانه بیماری اعصاب گرفتم

و گردنم و دستام گرفتگی های شدیدی دارن

رگای پیشانیم هم بدجور متورم شدن

متأسفانه توی یه محیط بشدت متشنج و با آدم های بیمار روانی که لذت میبرن از آزار دادنم زندگی میکنم

علائم ام اس رو دارم

🖤پروردگارا من رو از جهنمی به نام «این دنیا» نجاتم بده و راحتم کن از این زندگی 🖤

سلام چون بار منفی موضوع رو تخلیه نکردی اینطور شدی اگه تونستی به مشاور مراجع کن اگر نه از مشاورههای تلفنی استفاده کن راجع به موضوعت که صحبت کنی تخلیه روانی کردی مشکل جسمی پیش اومده برطرف میشه ..

روان درمانگر و زوج درمانگر هستم 😍

یعنی حمله ی عصبی بهم دست داده؟

اره عزیزم وقتی حمله عصبی سراغ ادم میاد انقباض عضلات خصوصا عضلات کتف و سینه و دست و فک چپ درگیر میشه و بروز ندادن خشم هم دوچندان میکنه اورو الانم شبیه فیبرومیالژیا چون استزس ام اس داری درد تو جونت میچرخه چیزی نیسا اروم شو رفع میشه

یعنی بیماری ام اس دارم؟

دختر به خودت بیا

بزن تو اینترنت ببین ام اس چیه و چجوری به وجود میاد

داری خودت میگی حرص خوردی

بدن هوشمنده انقباض انبساط عضله اس

بشین یکم فیلم ببین ول میکنه

2790
2778
2791
2779
2792