2777
2789
عنوان

🫥Niniyar 🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 40 پست
@دخترقدبلندسایتم جانم عزیزم درخواست داده بودی

من قبلا هم گفتم واقعا از میخچه سر در نمیارم عزیزم🩷

فمینیست ⚖️ «در میان همه فرمانروایانی که جهان به خود دیده، هیچکس چون کوروش سزاوار ستایش نیست.»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاپیک آخر منم تایید کنید لطفا @niniyar

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
سلام کنکور همه رو تایید می کنیم مگه این که کلمه ی ممنوعه ای تو متن باشهتاپیک حجاب اگر مشکلی داره و ب ...

ما کلی تاپیک میزنیم تایید نمیشه، زمان ما اصلا اینجوری نبود سایت. پستامم همینطور. هیچ ممنوعه ای هم توش نیس. درستش کنید لطفا.

فروردین ماهی ام😇💞 آرتین پسرم تموم دنیامه🧒 عضو تاپیک ماه پیشونی 💞 قد ۱۶۶ 💞 وزن فعلی ۶۰ 💞 وزن هدف ۶۵

سلام کنکور همه رو تایید می کنیم مگه این که کلمه ی ممنوعه ای تو متن باشهتاپیک حجاب اگر مشکلی داره و ب ...

وا ، من دوتا تاپیک کنکور زدم چند هفته ست که تایید نشده هیچیم توش نگفتم

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

من فقط یه کلمه نوشتم بعد اینکه کشور اشفته شد مدارس تعطیل شد و عقب موندیم از درس

بخاطر کلمه ی کشور اشفته شد تاییدش نکردید؟☹☹

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

منم سه چهار تا تاپیک زدم الان یه هفتس تایید نشده

چی میگی من فروردین ۲ تا زدم هنو تایید نکردن😕

ما کلی تاپیک میزنیم تایید نمیشه، زمان ما اصلا اینجوری نبود سایت. پستامم همینطور. هیچ ممنوعه ای هم تو ...

دقیقااا

فمینیست ⚖️ «در میان همه فرمانروایانی که جهان به خود دیده، هیچکس چون کوروش سزاوار ستایش نیست.»

وا ، من دوتا تاپیک کنکور زدم چند هفته ست که تایید نشده هیچیم توش نگفتم

منم همینم چیز ممنوعش نمیدونم چیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز