2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جدی تاپیک حجاب رو تایید کردی تاپیک کنکور منو تایید نکردی😐😐😐😐@niniyar

سلام کنکور همه رو تایید می کنیم مگه این که کلمه ی ممنوعه ای تو متن باشه

تاپیک حجاب اگر مشکلی داره و بحث شده لطفا گزارش بزنین

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

[QUOTE=413979502]سلام کنکور همه رو تایید می کنیم مگه این که کلمه ی ممنوعه ای تو متن باشه تاپیک حجاب اگر مشکلی داره و ...[/QUOTE

پس لطفاً مال منم تایید کنید چیز خاصی ننوشتم مرسی🩷

فمینیست ⚖️

سلام کنکور همه رو تایید می کنیم مگه این که کلمه ی ممنوعه ای تو متن باشهتاپیک حجاب اگر مشکلی داره و ب ...

سلام

پس لطفاً مال منم تایید کنید چیز خاصی ننوشتم توی تاپیک مرسی🩷

فمینیست ⚖️

منم سه چهار تا تاپیک زدم الان یه هفتس تایید نشده

هعییییی مسخره شده🙄🙄😅

دوباره تاپیکمو تکرار کردم

عکس قیافمو که یه عمر برات فرستادمو دیدی؟ مثل علاقت به من فیک بود😅👌🏾👌🏾 ما عکس واقعیمونو خرج آدمای واقعی میکنیم ✓

سلام کنکور همه رو تایید می کنیم مگه این که کلمه ی ممنوعه ای تو متن باشهتاپیک حجاب اگر مشکلی داره و ب ...

سلام من دوبار یه تاپیک زدم هیچی نبود جز یه عکس دوبار تکراری زدم شاید یکیش تایید شه لطفا میشه تایید کنید یکیش رو؟

چه وفادار است غم در این وطن. بگذارید این وطن دوباره وطن شود. جورج اورول کابوس های ته ذهنت زندگی ما بود.