2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاپیک آخر منم تایید کنید لطفا @niniyar

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
سلام کنکور همه رو تایید می کنیم مگه این که کلمه ی ممنوعه ای تو متن باشهتاپیک حجاب اگر مشکلی داره و ب ...

ما کلی تاپیک میزنیم تایید نمیشه، زمان ما اصلا اینجوری نبود سایت. پستامم همینطور. هیچ ممنوعه ای هم توش نیس. درستش کنید لطفا.

فروردین ماهی ام😇💞 آرتین پسرم تموم دنیامه🧒 عضو تاپیک ماه پیشونی 💞 قد ۱۶۶ 💞 وزن فعلی ۶۰ 💞 وزن هدف ۶۵

سلام کنکور همه رو تایید می کنیم مگه این که کلمه ی ممنوعه ای تو متن باشهتاپیک حجاب اگر مشکلی داره و ب ...

وا ، من دوتا تاپیک کنکور زدم چند هفته ست که تایید نشده هیچیم توش نگفتم

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

من فقط یه کلمه نوشتم بعد اینکه کشور اشفته شد مدارس تعطیل شد و عقب موندیم از درس

بخاطر کلمه ی کشور اشفته شد تاییدش نکردید؟☹☹

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

منم سه چهار تا تاپیک زدم الان یه هفتس تایید نشده

چی میگی من فروردین ۲ تا زدم هنو تایید نکردن😕