2821
2789

فست دومدل داره

فست تر (که همین مدل مرسومه که ۱۶ ،۸ هست)

فست خشک که همون روزه داری اسلامیه

توی فست تر تمام مدت میتونین از نوشیدنی های بدون کالری استفاده کنید(آب،چای کمرنگ،قهوه رقیق،چای سبز) «دقت کنید که چای میوه ای و دمنوش میوه ها و چای و دمنوش گلها حاوی کالری هستن و فست شما رو خراب میکنه»

و سعی کنید هر زمان که میخواید از فست خارج بشین (بعد از اون ۱۶ ساعت)فست تون رو با مواد پروتئینی بشکنید

چای و خرما و آبجوش و نبات و از این دست خوراکی ها به شدت جذب میشن و فست شما رو از بی ثمر میکنه

آقایون سایت نی نی سایت😂 اگر درخواست دوستی بدین یا پیام بدین شات میگیرم منتشر میکنم ...پس حد خودتون رو بدونید...یادش به خیر قدیما فقط خانوما عضو بودن انقدر بچه و مرد نبود اینجا

منم با ترکیب فست 16ساعته و '' کالری شماری با جیپیتی '' 11 کیلو کم کردم توی دوماه و نیم اینا

عزیزم میشه بگی ورزش ام میکردی یا نه؟؟ هرجور غذایی میتونستی بخوری؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ورزشم میکردی؟؟ بعد چندساعتع بود فستت؟

نه

نزدیک ۲۰ ساعت

۸۰🔒 ۷۵🔒 وزن هدف ۶۸🔒☺️ هر چی در مورد رژیم و کاهش وزن میدونید بهم بگین خوشحال میشم🙂همه ی این قفل ها یه روز باز میشه من مطمئنم به هدفام میرسم 🥺🥰زود نه ولی سعی امو میکنم برسم بهش🤗💖

اگر سوالی دارین پی وی پیام بدین چون اینجا ارسال نظر بسته میشه

آقایون سایت نی نی سایت😂 اگر درخواست دوستی بدین یا پیام بدین شات میگیرم منتشر میکنم ...پس حد خودتون رو بدونید...یادش به خیر قدیما فقط خانوما عضو بودن انقدر بچه و مرد نبود اینجا

عزیزم میشه بگی ورزش ام میکردی یا نه؟؟ هرجور غذایی میتونستی بخوری؟؟

نه ورزش نمیکردم

غذا هم همه چی میخوردم، سعی میکردم کم چرب بخورم

وعده هام 30 تا 40 گرم نون چندغله بود... برنجم 8 تا 10 قاشق

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

کلی براتون نوشتم نمیدونم چرا هنوز ارسال نشده 😭