2777
2789
خودشم میدونه که شانسی نیومده منظورش یه چیز دیگه اس یه خانم متاهل خودش میدونه در این موارد چیکار کنه ...

سوال پرسیدن یعنی ندونستن.اگر یه خانم متاهل ندونه میاد میپرسه و بنظرم اگر تو این دوره زمونه کسی هنوز هم از پرسیدن چیزهای این چنینی وهم داره و عیب میدونه مخصوصا زمانی که تو سایت هست و کسی از هویت کس دیگه باخبر نمیشه،بنظرم هییییچوقت نباید ازدواج کنه!چون بعدا بچه ای رو به دنیا میاره که میزنه تو سرش نگو نپرس عیبه و ...

وزنم پایینه اما میخوام یکم دیگه کم کنم چون همش استرس میگیرم که تو بارداری و بعدش چاق شم.رژیم برای قب ...

رژیم این نیست که کم بخوری یا نخوری که بدنت کمبود پیدا کنه اینجوری رژیم گرفتن قطعا بده برا قبلش،زیر نظر متخصص برو برنامه غذایی و تمرینی بگیر و درست وزن کم کن هیچ مشکلی نداره.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من هیچ مکملی نمیخورم فعلا .بنظرتون بدون دستور پزشک شروع به فولیک اسید کنم ایرادی نداره؟شمالی هستیم😍

نه عزیزم هیچ اشکالی نداره بدنتو تقویت میکنه من خودم مجردم ولی هر روز میخورم در ضمن استرسم نداشته باشه اصلا اگه از الان اقدام کنی بهتره که نینی زود تر بدنیا میاد

2790
2778
2791
2779
2792