2777
2789
اگر باردار هم نباشی، عقب انداختن نشونه آماده شدن رحم برای بارداری هستش، من که دو ماه قبل بارداری کام ...

من سیکلام همیشه ۳۳روزس باید۳۱اردیبهشت میشدم که هنوز نشدم ماه دومه اقدام کردم فکر میکردم همون باره اول باردار میشم

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
اگر باردار هم نباشی، عقب انداختن نشونه آماده شدن رحم برای بارداری هستش، من که دو ماه قبل بارداری کام ...

خ من ماهه قبل چهار روز عقب انداختم این ماهم چهار روز زود تر شدم یعنی میخوام حامله شم

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خ من ماهه قبل چهار روز عقب انداختم این ماهم چهار روز زود تر شدم یعنی میخوام حامله شم

یعنی رحمت داره اماده میشه واسه بارداری

خب پس زمان داری. خواهر من ۱۸ سالگی ازدواج کرد. ۱۹ سالگی متوجه مشکل همسر شد، ۲۳ سالگی اقدام کرد، همون ...

شوهرش درمان کرد ؟

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن

چون گفتم زعفران بخورم تا پریود شم خیلی اعصابمو بهم ریخته

به علایم نیست. من الان آخر ماه ۳ هستم، جز ورم و درد سینه علایمی نداشتم از روز اول

اخه منم هرماه سینه درد داشتم قبل از پریودی این ماه اصلا درد نگرفت فقط چند روزه وحشتناک گرممه و کمرم درد میکنه ولی خب اگه باردارم بودم بی بی چک باسد سریع مثبت میشد

ایشالا میشه. سقط هفته پنج معمولا بخاطر ناهنجاری کروموزومی جنین هست. یجورایی شانس آوردی

تو خواب دیدمش وقتی حامله بود خیلی خوشحال بودم یدفعه نمیدونم چی شد پریودی اومد رفتم آزملیش گفتن درسته حامله ای بعد فرداش خونریزی شدید و درد شروع شد بلند شدم سقط شد خیلی افسرده شدم تلخترین اتفاق زندگیم بود