نالا مدیر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 72 پست خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏 1397/03/08 | 10:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 هیچکس بار اول نمیشه گلم، احتمالش خیلی خیلی کمه خیلی ها هم دیدم زود باردار شدن من دقیق از روز بعد از پاکیم یه شب در میان تا تقریبا اخر ماه رابطه داشتم که حداقل یکیش بگیره خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 دیگه نکن دختر، کلا موقع اقدام سیکلت رو دستکاری نکن اخه کمرم خیلی درد میکنه انگار وزن ۲۰۰کیلویی روی کمرمه خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
ساغرناز عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 1512 اخه منم هرماه سینه درد داشتم قبل از پریودی این ماه اصلا درد نگرفت فقط چند روزه وحشتناک گرممه و کمرم ... اگه باردار باشی بی بی باید تو کمتر از ۱۰ دقیقه هاله بندازه، اگر انداخت، حتی خیلی خیلی کمرنگ،می تونه نشون بارداری باشه
parhammaman عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 1259 نه درمان نداره. اون اوضاعش خیلی خراب بود. ای وی اف کردن آها با یه بار آی وی اف حامله شد؟ آخه من میترسم برم میگم شاید نگیره هزینه ش هدر بره خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 اگه باردار باشی بی بی باید تو کمتر از ۱۰ دقیقه هاله بندازه، اگر انداخت، حتی خیلی خیلی کمرنگ،می تونه ... پس فکر کنم نیستم چون ۸روزم عقب انداختم خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
ساغرناز عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 1512 تو خواب دیدمش وقتی حامله بود خیلی خوشحال بودم یدفعه نمیدونم چی شد پریودی اومد رفتم آزملیش گفتن درسته ... اشکال نداره، قسمت نبوده عزیزم. ایشالا خدا دوباره میده، هنوز خیلی جوونی، کلی وقت داری
parhammaman عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 1259 من برای بارداری قبلی بعد از دوماه حامله شدم خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن
ساغرناز عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 1512 خیلی ها هم دیدم زود باردار شدن من دقیق از روز بعد از پاکیم یه شب در میان تا تقریبا اخر ماه رابطه داش ... منم ۶ ماه اقدام داشتم بعد گرفت، طبیعیه
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 من برای بارداری قبلی بعد از دوماه حامله شدم خوشبحالت من میگفتم این ماه دیگه صد در صد حاملم چقد دردسر داره همچی خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
ساغرناز عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 1512 اخه کمرم خیلی درد میکنه انگار وزن ۲۰۰کیلویی روی کمرمه بهتره استراحت کنی بجای ژانگولر بازی
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 منم ۶ ماه اقدام داشتم بعد گرفت، طبیعیه چون من سونو هم دادم تنبلی و اینا هم نداشتم خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
parhammaman عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 1259 خوشبحالت من میگفتم این ماه دیگه صد در صد حاملم چقد دردسر داره همچی خب چه فایده عزیزم سقط شد خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 بهتره استراحت کنی بجای ژانگولر بازی 😁 خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
ساغرناز عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 1512 آها با یه بار آی وی اف حامله شد؟ آخه من میترسم برم میگم شاید نگیره هزینه ش هدر بره بهر حال باید ریسک کنی. بعد ای وی اف باید استراحت مطلق بشی، اصلا هم استرس نداشته باشی
نالا مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 901 خب چه فایده عزیزم سقط شد امید خدا این دفه میشی و سقط نمیشه صحیح وسالم میاد تو بغلت خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏