2777
2789
شوهرت هم آزمایش داده؟

نه چند ساله پیش که باشگاه میرفته مکمل میخورده ازمایش داده

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه چند ساله پیش که باشگاه میرفته مکمل میخورده ازمایش داده

چند سال پیش چه ربطی به الان داره؟ باید دوباره آزمایش بده. ایشالا مامان میشی و وارد این دوران پر استرس میشی. آدم شب و روز براش نمی مونه

چند سال پیش چه ربطی به الان داره؟ باید دوباره آزمایش بده. ایشالا مامان میشی و وارد این دوران پر استر ...

پس حتما میگم ازمایش بده

ایشالا بنظر من ارزششو داره

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
ممنون عزیزم ولی شوهرم خیلی ضعیفه محاله بشم دکتر گفت بادارو خوب نمیشه همش گریه میکنم

عزيز دلم دكترا دور از جونت از اين حرفاي مفت زياد ميزنن دقيقا ب منم همين رو گفتن ولي من بعد از پنج ماه اقدام حامله شدم بچمم ماه ديگ ب دنيا مياد تازه ميگفتن اينايي ك ضعيفه يا واريكوسل دارن بچشون دختر ميشه مال من پسر شد خلاصه ك من گند زدم تو علم پزشكي🤣تو هم توكلت بخدا خدا بخواد هيچكس نميتونه حرفي بزنه

رادینم ❤️همه زندگیمی 😘
عزيز دلم دكترا دور از جونت از اين حرفاي مفت زياد ميزنن دقيقا ب منم همين رو گفتن ولي من بعد از پنج ما ...

ممنون عزیزم انشالله که بشه دیگه کم آوردم

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن
ممنون عزیزم انشالله که بشه دیگه کم آوردم

تازه يكساله اقدامي نا اميد نباش اصلا من تجربش داشتم سخته انتظار ولي از لحظه لحظه زندگيه دونفرتون لذت ببر اميدوارم اخرين روزا باشه و جفتتون از تنهايي دربيايد فعلا تا ميتوني برو بگرد و كيف كن 

رادینم ❤️همه زندگیمی 😘
تازه يكساله اقدامي نا اميد نباش اصلا من تجربش داشتم سخته انتظار ولي از لحظه لحظه زندگيه دونفرتون لذت ...

عفونت قارچیم داذم یعنی میتونه اونم تاثیر داشته باشه بخدا یه ساله دارم درمان میکنم خوب نمیشه 

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن
عفونت قارچیم داذم یعنی میتونه اونم تاثیر داشته باشه بخدا یه ساله دارم درمان میکنم خوب نمیشه 

اره عفونت بايد درمان بشه اگر بإدارة خوب نشدي برو دنبال طب سنتي

تحملت رو ببر بالا پس اينايي ك ده ساله منتظرن چي بگن مطمعن باش سال ديگ اينموقع تو دلت داره لگد مال ميكنه همه جاتو😂

رادینم ❤️همه زندگیمی 😘
اره عفونت بايد درمان بشه اگر بإدارة خوب نشدي برو دنبال طب سنتي تحملت رو ببر بالا پس اينايي ك ده سال ...

خخخ ایشالله نی نی خودتم سلامت بیاد بغلت