2777
2789
عنوان

کمممک دوستاان

155 بازدید | 21 پست

بچه ها من 3ساله تو رابطه ام ولی الان ی خاستگار خوبم دارم ولی پار. تنرم واقعا خیلی وابستس خیلی دوسم داره دارم میبینم.. هرکاریم بگم میکنه خرید عشق تعهد یا هرچی ک در توانش باشه خلاصه ولی قبلا الکی بهش چنبار غیرمسنقیم گفتم خاستگار دارم سکوت میکرد یا اصن حرفی از رسمی شدن نزده.. خب منم غرورم اجازه نمیاده ک مستقبم بگم الان چیکار کنم این خاستگارم در حد اشنایی از الان با پار.تنرم بهم بزنم اگع با خاستگارمم ب تفاهم نرسیدم چی 🥲

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اگر یه پسر میخواست چنین کاری کنه شما خانوما چه حرف هایی که راجع بهش نمیزدید!بهتر نیست بشینی باهاش رک ...

ااخه گفتم نمیدونم واقعی بود یا از رو حرصش گفت حوشبخت بشی😕

خب ببین مطمئن باش دوس پسرت قصد نداره بیاد وگرنه حداقل دربارش حرف میزد با خواستگارت اشنا شو اگ خوب بود به دوس پسرت بگو من یه خواستگار دارم ک همه چیش اوکیه تو میخای برا رابطمون چکار کنی بیای جلو یا نه اگ بهانه آورد کات من

ولی اگ مطمئن نیستی ک قصدت جدیه از اشنایی با خواستگارت و برا لجبازی و حرص دادن اونه اینکارو نکن مردم سرکار نزار

التماس دعا
اگر یه پسر میخواست چنین کاری کنه شما خانوما چه حرف هایی که راجع بهش نمیزدید!بهتر نیست بشینی باهاش رک ...

این آقا پسر بازی داره میکنه اگه دوستش داشت وقتی میگفت خواستگار میگفت تو مال منی ما باهم هستیم اگه وضع خوب مالی نداره میگه صبر بکن ولی نمیذاره از دستش بره مقصود رو میرسونه منم جدی هستم فقط صبر بکن تازه نشنیده میگیره

حق با ریاضی بود تا چیزی اثبات نشده باورش نکن

شما اول ببین خواستگارت خوبه ؟ و این آقا پسر کلا نمیخواد رسمیش کنه در حد بازی دوست داره باهات باشه

خب میگم ک در حد اشنایبه دوهفتس حرف میزنیم چن باری منو دیده فامیل دوستمه... هنوز خوبو بدش مشخص نیس پار. تنرم وضش بعد نیس حداقل میتونست ساده رسمبش کنه.

ااخه گفتم نمیدونم واقعی بود یا از رو حرصش گفت حوشبخت بشی😕

خیلی واقعی بود باید غیرتی میشد خودتو به خواب نزن مرداد کسی رو بخوای کوه جا به جا میکنن نمیخواست سرگرمی بودی

شما اول ببین خواستگارت خوبه ؟ و این آقا پسر کلا نمیخواد رسمیش کنه در حد بازی دوست داره باهات باشه

خخب مبگم ک هنوز دوهفتس درحال اشنایی هستیم فامیل دوستمه چن باری دیده خوشش اومده مادرش تماس گرفتن برای خاستگاری... ینی هنوز خوبو بدش ملوم نیس وض پار. تنرمم خوبه حداقل میتونست ساده رسمی کنه

خخب مبگم ک هنوز دوهفتس درحال اشنایی هستیم فامیل دوستمه چن باری دیده خوشش اومده مادرش تماس گرفتن برای ...

نمیخواد رسمیت کنه خیلی رک ... و اینکه ولش کن خواستگارت رو بچسب نظر من بود طبق تجربیات میتونی خودت هم تجربه و امتحان بکنی