همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من هم مشاوره گرفتم هم کلاس رفتم.جفتش بدرد نخورد و فقط پول گرفتن.جای شناخته شده هم رفته بودم
اگه خودت بلدی برنامه ریزی کنی و اونجوری نیستی ک باید کسی بالا سرت باشه تا درس بخونی اصلا سمت مشاوره نرو اضافیه،اگر نیاز داری یکی بکشونتت جلو و بهت برنامه بده باید مشاورهی خوب بگیری ک واقعا بهت اهمیت بده و البته هزینش هم زیاده
از نظر دیکتاتور مردم دو دسته ان...اونایی که باید گول بخورنو اونایی که باید«گلوله»بخورن.
وگرنه بعدا خیلی حسرت زمانی ک داشتی و استفاده نکردی رو میخوری
درس خوندن الانم ضرر نداره که
بالاخره منم میتونم بگم خانوم دکتر شدم😂🕺البه دانشجو پزشکی ولی شما دکتر صدا کنین ذوقی شممم🤌🏻💞*عادت کنین. غصه هراتفاق بد رو یه دفعه بخورین نه یک عمر🌱*پشت تموم موفقیتهای آدمای این دنیا قطعا یکی بوده؛حالا نه اینکه یکی بوده که حمایتش کرده، نه! اتفاقا برعکس. یکی بوده که نادیدش گرفته، یکی بوده که احساسشو کُشته و یه روزی اونقدر کوچیکش کرده که اون برای گرفتن بزرگترین انتقام دنیا یعنی "موفقیت" شبانه روز تلاش کرده...❤️✨️